sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sininen on se väri

Tänä viikonloppuna on vietety aikaa melko kiitettävästi Lintsillä. Lauantaina käytiin iltapäivällä jokunen tunti pyörimässä näissä Linnanmäellä ilmaisiksi muuttuneissa laitteissa ja sitten käytiin illemmalla kuuntelemassa muutama biisi Hevisaurusta kun ne siellä esiintyi. Poika kuuli ensimmäistä kertaa Hevisaurusta ja näytti nauttivan kovasti. "Kivaa!".


Lintsin kauden avajaisiin kuului tietysti myös ne Lintsin makkaraperunat. Ne oli varmaan ihan jees, ainakin ne hotkittiin aika vauhdilla ettei ne ympärillä pörränneet lokit päässeet jaolle. Jälkkärikahvit käytiin sitten myöhemmin lämmittelemässä sisätiloissa ja samalla tuli ensimmäistä kertaa maistettua Dumle-donitsia. Ei ollu mun juttu, pojat tosin tykkäs.

H&M:n alesta tilattu vaalean harmaa tuubihuivi on aivan ihana, ihanan pehmeä ja muhkea!

Sunnuntaina painettiin Lintsille uudestaan ajatuksena, että poika ehtii hetken käydä taas niissä ilmaisissa laitteissa pyörimässä ja sitten mennään kuuntelemaan Haloo Helsinkiä. Lauantaista, jolloin ihmisiä oli Lintsillä reilu kourallinen oli väki lisääntynyt jonoiksi asti. Poika taisi muutenkin saada näistä muutamista laitteista jo annoksensa lauantaina täyteen kun enää toisena päivänä niihin ei innolla rynnitty. Lauantaina esimerkiksi mentiin Pienoiskarusellissa 5-6 kierrosta ihan putkeen aina välillä vaan vaihtaen paikkaa/ajoneuvoa, kolme ensimmäistä kierrosta poika oli ainut kyydissä. Haloo Helsinkiä ei kauaa kuunneltu kun poika alkoi olemaan jo sen verran väsynyt ja kiukku nousta pintaan, että päätettiin poistua paikalta vielä kun sovussa päästiin.

L:n takki ostettiin Pariisista C&A:sta ja kaapista löytyi sopivasti sävysävyyn vanha Marimekon pipo

Se mikä vähän sunnuntaina ihmetytti oli Muksupuksun työntekijän jo niin työhönsä kyllästynyt asenne ja olemus, olihan kyseessä kuitenkin jo vuoden toinen työpäivä. Ei ehkä ihan oikea paikka tälle tytölle olla asiakaspalvelussa ja varsinkaan tuollaisten pienten lasten laitteella, kun hymy on työnnetty sinne jonnekin minne ei aurinko paista, eikä voisi vähempää kiinnostaa auttaa muita. Mukavaa työkesää vain tälle tytölle (Tuulalle)!!


Sunnuntaina pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön viime syksynä/talvena Espritiltä tilatut lahkesita levenevät farkut ja siniset tennarit. Molempiin oon niin ihastunut. Tähän vielä lisäsin Pariisin Espritiltä matkaan tarttuneen sähkönsinisen tuubihuivin, joka on kenkien kanssa samaa väriä. Ei ehkä sitä naisellisinta tyyliä mutta itse tykkään. Levenevät lahkeet ja tennarit <3


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti