keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Har du ha en kiva vappen?


Hip hei, tässä hieman tunnelmia meidän vappupäivältä. Olipa muuten kaunis päivä ja täynnä paljon kaikkea kivaa. Aamulla oli ihana herätä auringonpaisteeseen ja aamukahvin jälkeen lähdettiin käymään Kauppatorilla vapputorin hulinoissa. Ihan huikea tunnelma, ihmiset hyvälle tuulella, ei känniläisiä vaan paljon perheitä liikkeellä ja kaikki rennolla fiiliksellä. Aurinko paistoi, ihanan lämmin, kevät. Ja muurinpohjaletut maistui muuten ihan megahyvälle.

Iltapäivällä hyvissä ajoin takaisin kotiin ja järjestettiin ystävien kanssa vappubrunssi meillä. Hieman salaattia, patonkia, nakkeja, hedelmiä, munkkeja ja kakkua. Juomapuolella siman lisäksi kahta erilaista kuohuvaa, Mikkiä ja Simpsoneita. Itse tykkäsin Simpsoneista enemmän vaikka ei sitä Mikkiäkään tarvinnut kuppiin sylkeä.

Tänään tosiaan vaihdettiin eiliset peruukit tupsulakkeihin ja siitähän sitten piti taas vääntää tietysti hieman kaksimielistä. "Kiva juhla tää vappu kun saa kerrankin kulkea ylpeänä tupsu esillä ja tarjota munkkeja muille". Jep, vähän väsynyttä.

Mutta kiva päivä siis kaikenkaikkiaan. Kuvia en kehdannut enempää laittaa noista meidän vappupalloista, koska niitä on ihan liikaa. En edes kehtaa ääneen myöntää montako niitä on (no niitä on 5), koska lapsia tosiaan on vaan yksi. Mutta niiden pallojen kanssa tosin on myös hieman taka-ajatusta noiden reilun viikon päästä olevien pojan synttäreiden kanssa (mikä loistava tekosyy!).

Toivottavasti kaikki muutkin ovat selvinneet vapusta hyvin ja saaneet paljon kivoja muistoja. 
Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti