torstai 14. huhtikuuta 2016

Viime viikon pikakelaus

Pieni pikakelaus viime viikkoon ja kai vois sanoa, että niihin viikon kohokohtiin. Viime viikolla meillä kävi J:llä joka päivä kotisairaanhoito tiputtamassa J:lle antibiootin ja päivä päivältä alkoi lääkkeen haittavaikutukset, lähinnä se väsymys, pahenemaan. Monesti viikolla suunniteltiin, että yhdessä tehdään ja mennään mutta viime hetkellä J joutui useasti perumaan kun kunto ei yksinkertaisesti kestänyt. Taas jotenkin tuntuu, että päivät menee ihan kauheaa vauhtia, eikä oikein mitään saa aikaiseksi kun vain ne pakolliset, eikä päivistä ihan kauheasti muistoja jää.

Maanantai kuitenkin aloitettiin herkullisesti ja mikäpä se parempi tapa aloittaa viikkoa kuin lounaalla ulkona ja vieläpä pizzalla, maanantai voi myös olla ihan loistava pizzapäivä.


Pojan kerhon jälkeen kun J oli viety kotiin lepäämään, lähdettiin pojan kanssa vielä muutamaksi hetkeksi ulos aurinkoon. Aurinkoisina päivinä se polte päästä ulos nauttimaan säästä on aina niin kova, että se on vaan pakko lähteä. Kauhean kauaa ei tosin ehditty olla koska illalla piti olla kotona seuraamassa lätkämatsia mutta ehdittiin kuitenkin vähän nauttia Munkan rannalla kallioilla ja rannan kivikolla.


Jos totta puhutaan niin tiistaista en muista muuta kun, että kerhossa oli järjestetty vohvelibaari, tai siis siinä päiväkodissa minkä yhteydessä pojan kerho on. Poika kinusi päästä vohvelille ja olihan se mentävä. Niiiiiiiiin hyvää.


Niinkun oon monesti kirjottanut, niin keskiviikko on aina se päivä kun pitää päästä sitä energiaa tuhlaamaan ennen uintia. Nyt katsottiin, että meidän Korkeasaaren vuosikortit oli vikaa päivää voimassa, joten siis sinne. Siinä kun aamupäivä odoteltiin kotisairaanhoitoa aurinko paistoi nätisti, samoin se paistoi nätisti kun Korkeasaaressa istuttiin karhulinnalla kaakaot mutta eipä paistanut enää kun lähdettiin kävelemään karhulinnalta kissalaaksoon. Kastuttiin aika kiitettävästi. Mutta joku ihme vaikutus pojalla oli taas noihin leijoniin, sillä kun aitaukselle tultiin köllötteli leijonat vierekkäin sateensuojassa mutta ei mennyt kauaa kun poika sai leijoniin liikettä ja juoksi leijonien kanssa aitauksen reunaa pitkin edes takaisin. Leijonat vaikutti niin leikkisiltä ja seurankipeiltä. Siitä myös poika innostui kutsumaan itseään leijonien kaveriksi, toinen oli niin innoissaan.


Torstaina kävi tuon ilman kanssa vähän samalla tavalla kun keskiviikkona. Sillä välin kun poika oli tanssitunnilla kävin nopeasti Kasarmitorilta Stockalla hakemassa hullareilta kissan kuivamuonaa tarjouksesta. Vettä tiputti iloisesti kun kävelin molempiin suuntiin ja tietysti unohdin sateenvarjon kotiin. No, onneksi matka sentään ei ollut pitkä. Mutta kun olin pojan hakenut tanssista ja lähdettiin ajamaan kotiin päin oli kaikki pilvet kadonnut ja aurinko paistoi. Todella epäreilua.


Meidänhän ei ollut tarkoitus enää hankkia Korkeasaareen vuosilippuja, mutta eihän sitä voinut vastustaa kun perjantaina oli vuosiliput tarjouksessa puoleen hintaan. Eli nyt meillä on taas vuosiliput Korkeasaareen voimassa. Jeih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti