lauantai 5. maaliskuuta 2016

Hiihtoloman viides päivä

Perjantai, teoriassa hiihtoloman vika päivä, otettiin chillisti ja varattiin liput leffaan. J oli sopinut kavereiden kanssa menevänsä katsomaan jotain mitä mä en halua edes nähdä, eikä pojalla ikä riitä, niinpä me valittiin pojan kanssa jotain mikä meni suurinpiirtein samoihin aikoihin. Käytiin katsomassa Alvin ja pikkuoravat reissussa. Oli jännä mennä pitkästä aikaa pojan kanssa kahdestaan leffaa kun voitiin valita paikat jostain ylemmiltä riveiltä ja valittiinkin heti paikat ylimmältä riviltä ja keskeltä.


Siitä on aikaa kun oon viimeksi leffateatterissa istunut muualla kuin eturivissä ja olin jo ihan unohtanut miten paljon jalkatilaa nykyään noissa saleissa onkaan. Ite muistan sen ajan kun piti nousta seisomaan aina jos joku halusi mennä ohi, nyt ei tarvinnut. Vieressä istuneet varmaan ihmetteli kun pyörittelin ja heiluttelin jalkoja ihan innoissani ennen leffan alkua. Oon muutenkin vähän huono istumaan täysin paikallani pitkiä aikoja ja lähes aina jossain vaiheessa alkaa se penkissä pyöriminen ja asennon vaihtaminen, joten se leveämpi jalkatila oli todella mieluisa juttu.

Leffan jälkeen otettiin vielä porukalla suunnaksi Nordis ja HIFK:n matsi. Poika on nyt tehnyt melko selväksi, ettei niin tykkää lätkämatseista mutta suostuu silti lähtemään mukaan. Tätä helpottaa vielä lisää se jos mukana on pojalle tabletti millä saa pelata kun me seurataan matsia. Ja nyt kun oli vielä leffasta jäänyt karkkeja jäljelle niin 3 kertaa 20 minuuttia meni melko kivuttomasti. Vaikka itse matsia poika ei niin kauheasti jaksa seurata, niin silti tykkää käydä hakemassa nimmareita ja välillä ottamassa vähän yhteiskuvia. Ja fanituotteet on myös se juttu.


Perjantai oli oikein kiva vähän rennompi päivä ja kunnon herkuttelupäivä. Leffa oli hyvä, myös pojat oli tykänny siitä omastaan ja HIFK:n matsi oli hyvä, vauhdikas ja viihdyttävä ilta, ja onhan se aina kiva käydä katsomassa matsia kun oma jengi voittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti