keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hiihtoloman neljäs päivä

Eli torstai ja sehän on pojan tanssipäivä ja tanssitunti oli ihan normaalisti hiihtolomasta huolimatta. Torstaina ilma ei kauheasti houkutellut ulkoilemaan mutta lähdettiin silti käymään vähän ulkona ennen tanssitunnille menoa, ettei päivä ihan ohi päässyt valumaan.


Päivä oli melko harmaa ja pilvinen, sekä tuuli kylmä mutta kyllä se pienikin ulkoilu vaan tekee silti aina hyvää. Jotenkin myös tuntuu, että ihan tuollainen pienikin ulkoilu tuo kummasti ryhtiä päivään ja piristää. Sekä tuollaisen melko vilkkaan ja energisen lapsen kanssa se ulkoilu on melko toimiva vaihtoehto siihen energian purkamiseen. Uunisaaressa poika pääsi juoksemaan, hyppimään, kiipeilemään ja heittelemään vähän lunta ja jäätä veteen, mikä tuntui olevan ihan käsittämättömän hauskaa. Hihiteltiin myös kaikki kolme kun joutsenet oli pyllyt kohti taivasta. Ja kyllä, tietysti siitä piti myös ottaa kuvia, taas kunnon luontokuvia.

Pitkästä aikaa myös tuli otettua asukuvia. Ajatus asukuviin lähti, kun päälle löytyi kaapin perukoilta vanha Ralph Laurenin neulepaita, mitä ei tosiaan ole tullut todella pitkään aikaan käytettyä. Paita on sen värinen, että jotenkin en sitä halua käyttää jos hiukset on huonossa värissä, en tiedä mikä siinä on mutta jos juurikasvu on päässyt pitkälle tai väri muuten kovin haalistunut niin tämä paita aina jää sinne kaappiin ja päälle valikoituu joku toinen. Nyt kuitenkin ihastuin paitaan taas tosi paljon, se oli kiva piristys harmaaseen päivään. Ja ainakin mun mielestä toimi kivasti tämän hetkisen hiusvärin kanssa.

 Ja ei ehkä pitäis myöntää tätä täällä julkisesti mutta kun poika sitten vietiin tanssitunnille ja kun meillä se kolme varttia siinä oli aikaa ja Hesburger vieressä niin voi varmaan päätellä mitä me siis tehtiin siinä odotellessa. Tuli taas sellainen vuoden vanhemmat -olo kun lapsi viedään harrastamaan liikuntaa ja itse istutaan mussuttamassa hamppareita. No mutta ei me kuitenkaan joka viikko tätä tehdä, eikä edes joka toinen viikko. Ja poika sai ruoan heti kun päästiin kotiin ja sai vielä paljon terveellisemmän ja monipuolisemman kun mitä vanhemmat sai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti