maanantai 29. helmikuuta 2016

Hiihtoloman kolmas päivä

Eli keskiviikko oli tuttuun tapaan uintipäivä, eikä tälläkään viikolla ollut poikkeusta, uimakoulusta ei ollut hiihtolomaa. Uimakoulun takia päivälle ei mitään kauhean suurta viitsitty suunnitella, varsinkin kun edellisen päivän pojan lasketteluharjoitukset vielä vähän painoi ja tuntui jaloissa. Annettiin pojalle ideoita mitä voitaisiin tehdä ja hän sai valita, lähdettiin iltapäiväksi munkan rantaan.


Matkalla nähtiin useita lumiukkoja ja siitähän se ajatus sitten lähti, poika halusi että tehdään lumiukko. Tehtiin siis rannalle lumiukko. Se on hauskaa kun poika oikein painotti, että tehdään kaikki yhdessä lumiukko. Alun jälkeen siinä huomasin itsekseni tekevän lumiukkoa, äiti tekee, isi seuraa vierestä ja poika viipottaa pitkin rantaa omiaan. Viimeksi jo kun munkan rannalla käytiin niin en jäälle enää halunnut mennä kun natina oli jo niin kovaa ja kiellettiin pojaltakin jäälle meno. Nyt poika näki jäällä muita ja päätti, että kun jää kestää muita niin kestää myös häntä ja lähti jäälle seikkailemaan. Vähän jännitti seurata siitä rannalta, mutta hyvin jää tuntui vielä kantavan vaikka poika sitä kepillä yritti oikein rikkoa.


Ennen uintiin lähtöä käytiin vielä syömässä Cafe Torpanrannassa ihanat salaatit. Salaatti oli hyvä vaihtoehto just ennen uintia, sillä siitä ei liian täyteen tullut mutta kuitenkin nälkä lähti ja sellainen sopivan kylläinen olo. Kivalle päivälle vielä kiva ilta kun uimakoulu meni pojalla hyvin ja toinen jaksoi treenata koko sen puoli tuntisen altaassa. Aina ei niin kovin erikoista tarvitse onnistuneeseen ja kivaan päivään, keskiviikko oli kiva päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti