lauantai 8. marraskuuta 2014

Kissan wc-kakku

Nyt on kahtena viikonloppuna tehty vieraille kissan wc-kakkua, viime viikonloppuna Halloween-juhliin ja tänään muuten vaan kahvin seuraksi tarjottavaa. Molemmilla kerroilla  kakku on saanut kovasti kehuja, eikä sitä turhaan ole jäänyt kaappiin homehtumaan, joten ajattelin nyt tänne vinkata tuosta kakusta vähäsen enemmän.


Näin kissan omistajana oli ihan hauska tarjota vieraille, kenellä myös on oma kissa, tätä ihan kissan wc-kakkuna, mutta pienellä mielikuvituksella kakun voi varmasti koristaa muuhunkin vuoden aikaan sopivaksi kun Halloweenin tienoille, esimerkiksi ihan vaan jättämällä nuo suklaat tuosta päältä pois tai ainakin muokkaamalla niitä eri tavalla.

Mums :P


Kakku on tosi helppo tehdä ja versioita tähän varmasti löytyy useampiakin. Ite oon molemmilla kerroilla tehnyt kakun edellisenä iltana niin että se on saanut vetäytyä ja kostua kunnolla jääkaapissa. Tähän kakkuun tarvitaan kakkupohjaa (itellä 4:n munan), vaniljatäytekeksejä (yks paketti), sekä suklaavanukasta ja kostutukseen olen käyttänyt vähän vaniljasokerimaitoa. Yksinkertaisesti vain kakkupohja ja keksit murustetaan sopivan kokoisiksi ja sekoitetaan keskenään (osan kekseistä murustin kokonaisina, osasta erottelin täytteen erikseen murustettavaksi) ja sitten seokseen sekaan suklaavanukasta. Kissanvessaan oleelliset koristeet on tehty päälle vielä Pätkiksen minipaloista muovaamalla.


Ehdottomasti parempaa kuin miltä näyttää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti