maanantai 24. marraskuuta 2014

Joulu - ihmisen parasta aikaa

Saanen ilokseni ilmoittaa, että tänään on tasan kuukausi jouluaattoon. Jiihuu. Nyt voi alkaa sitten kunnon joulufiilistely ja intoilu, tätä on odotettu!

Myös viikonloppu oli melko jouluinen, tai ainakin lauantai ja sunnuntai. Perjantai oli taas kunnon mielensäpahoittaja-päivä kun kaikki tuntui menevän pieleen ja ehkä kirkkaimpana kruununa päivälle oli kun puhelin hyökkäsi kohti katua ja lasi meni rikki. Voin kertoa, että kyllä, ihan vain hiukan vitutti harmitti. No, toivotaan että tuon saa vielä korjattua, eikä siitä tarvitse ihan omaisuutta maksaa, puhelin kuitenkin toimii vielä ja on ihan käyttökelpoinen. Mutta onneksi oli perjantaissa jotain hyvää ja yksi sellainen asia oli pojan meno mummin ja vaarin luo yökylään, pientä hermolepoa sen osalta. Vapaailta käytettiin J:n kanssa villisti leffassa, käytiin katsomassa Mielensäpahoittaja. Aika epäileväisenä lähdettiin tuota katsomaan mutta pakko myöntää, että oli positiivinen yllätys, tykättiin. Yksi tosi iloinen piristys tuohon perjantaihin oli ehdottomasti lumi, ihan parasta. Se piristää kyllä heti mieltä ja myös joulufiilistely kasvoi heti.


Lauantaina saatiin vieraita Kotkasta ja suunnattiin keskustaan Stockan jouluosastolle sekoamaan kaikesta niistä ihanuuksista. Itse olin lähinnä seuraneitinä, mutta ihan en tyhjin käsin kuitenkaan päässyt lähtemään tuolta kotiin. Täytyy ehdottomasti mennä vielä uudestaan käymään ennen joulua, paratiisi. Niin ja lauantaina soi meillä myös ekat joululaulut tälle vuodelle. Ah, ihana Samuli Edelmann. Ja illalla vielä herkuteltiin koko perhe iltapalaksi joulutorttuja, ihan parhautta. Kiitos pojan kummitädille käynnistä, aina ilo! <3


Sunnuntaina mentiin seuraamaan Aleksin joulukadun avajaisia ja jouluparaatia. Aina yhtä ihanaa. Tällä kertaa ei edes yritetty seurata paraatia Aleksin varrelta vaan mentiin suosiolla Espan puolelle, mistä saatiinkin ihan loistava paikka ja oli hyvin tilaa katsoa paraatia. Mutta oliko vaan meidän mielestä vai oliko paraati oikeasti lyhyempi kuin aikaisempina vuosina? Jotenkin tänä vuonna tuntui niin kovin lyhkäseltä ja oli nopeasti ohi.


Samalla myös vilkastiin Stockan jouluikkuna, mutta koska niin moni muukin oli päättänyt vilkaista tuon ikkunan niin vilkaisu jäi melko pintapuoliseksi. Sovittiin, että mennään uudestaan joku toinen päivä katsomaan tuota ikkunaa ihan rauhassa. Näytti nimittäin aika kivalta ja hienolta.


 Viikon päästä alkaa joulukuu, jippiii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti