keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kitinää kerhotädistä

Oon tässä syksyn aikana jo muutaman kerran kitissyt pojan nykyisestä kerhosta ja lähinnä siitä uudesta kerhotädistä, ja nyt olisi taas vähän niinkuin sen aika. Poika ei mikään kovin taitava ole salaisuuksien pitämisessä, joten kerhossa askarrellut isänpäiväkortit ei pysyny kauaa salassa. Isänpäivää edeltävällä viikolla oma kerhotäti oli sairaslomalla ja sijaisella ei ollut mitään tietoa juuri tämän ryhmän korteista, joten kortit jäi kerhoon jumiin isänpäivän yli. Sekään ei niin haitannut kun kuitenkin tiedettiin, että sieltä olisi vielä tulossa pojan itsetekemä kortti isille. Maanantaina yllätys oli jos jonkunlainen, kun poikaa viedessä kerhotäti lykkäsi tämän kortin käteeni. Itse olin kuvitellut, että kortit annetaan sitten iltapäivällä lapsia haettaessa, että lapset saa itse antaa korttinsa.


Korttihan on itsessäänaika herttainen. Mutta. Isänpäivää edeltävällä viikolla käytiin Ikeassa ja siellä leikkipaikalla myös askarreltiin. Siellä vajaassa tunnissa oli saatu aikaiseksi nämä tyylikkäät kravaatit isille, kun kerhossa oli pari viikkoa käytetty näiden korttien tekoon. Ottaen huomioon, että kerhon kortissa ei myöskään lukenut mitään ja nuo liimatut palat oli lapsille jo valmiiksi leikattuja. Onko liian rumasti sanottu, jos sanon, että vaikuttaa vähän siltä kun kerhossa mentäisiin tässä vähän siitä mistä aita on matalin. Satuin vielä kuulemaan, että vanhan kerhotädin ryhmällä oli myös isänpäiväkahvit kerhossa. Sanoisinko, että hassua.

Mutta jostain syystä en vaan saa suutani auki tuolla kerhossa tuolle kerhotädille näistä ja monista muista asioista. Melko ärsyttävää.

4 kommenttia:

 1. Anyways, hienot kortit on. :)))

  Meillä päiväkodissa tänä vuonna lapset ei tehneet ollenkaan kortteja.. Mikä musta oli vähän tylsää! Hhöh! No mutta, eipä olisi ollut isääkään, jolle antaa. Järkkäsivät päivän, jolloin isit sai tulla päiväkodille leikkimään lasten kanssa. En sitten tiedä kuinka moni sinne on töiltään kerennyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa tylsää, ettei tehty kortteja!! :( Varmaan useimmilla lapsilla kuitenkin joku on kenelle sen voisi tehdä, jos ei isää niin vaari/ukki/isoisä. Omasta mielestä nää itsetehdyt jutut on kuitenkin tosi tärkeitä, niin saajalle kuin tekijälle. Meillä ainakin poika tykkää esitellä nyt kaikille noita itse tekemiään isänpäiväkortteja ja muistaa kehua, että on itse tehnyt ne. :)))

   Tollanen päivä olis varmaan tosi kiva päästä seuraamaan mut tosiaan monille varmaan vähän hankala järkätä vapaata duunista sen takia. Meillä tilanne sen suhteen vähän erilainen kun molemmat vanhemmat päivisin himassa et pystyis osallistumaan tuollaisiin.

   Poista
 2. Voi höh! Onko kerho kunnan päiväkerho? Jos pystyisit ottamaan johonkuhun muuhun yhteyttä asian tiimoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kunnan järjestämä leikkitoiminnankerho.
   Ollaan mietitty et jos soittais tän kerhotädin esimiehelle tai sit jos vois antaa palautetta anonyymisti, ettei lapsi joudu sen takia silmätikuks ryhmässä kun vanhemmat antaa palautetta. Eihän tuossa kerhotädissä teoriassa mitään "vikaa" ole mutta kerhon taso vaan laski aika huimasti siihen verrattuna mitä se oli aikaisemmin.

   Poista