maanantai 7. lokakuuta 2013

The Maanantai

Maanantaista tuli sitten ihan täysipäiväisesti kotipäivä. Pojan yskä rohisee aika hurjasti ja omat keuhkot tuntuu sen verran raskailta ja olo voimattomalta, että tänään oli parempi panostaa lepäämiseen ja olon paranteluun. Lämmintä mehua ja teetä, lehtien lueskelua, lisää lämmintä juotavaa, lasten ohjelmia ja muita boksille tallennettuja ohjelmia ja vielä lisää lämmintä juotavaa. Päivän ehdoton huipennus oli illalla perheen yhteinen leffahetki.

Kismet-jäätelö - pientä luksusta potilaiden maanantaihinPoika oli jo hetken ehtinyt odottamaan Smurffit-elokuvan katsomista ja nyt vihdoin se hetki koitti. Ollaan J:n kanssa käyty toi Smurffit joskus leffassa katsomassa, mutta en muistanut että se noin hauska oli. L tykkäsi myös elokuvasta ja helposti tuntui jaksavan keskittyä elokuvaan ja pysyi hyvin paikallaan. Ollaan nimittäin vähän pohdittu uskaltaisiko pojan kanssa lähteä jo leffaan, se nimittäin houkuttaisi kovasti ja ehkäpä...

4 kommenttia:

 1. Oon jo piremmän ajan lukenu sun blogi ,aivan ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos piristävästä kommentista! Kiva kuulla, että olet tykännyt ja mukavaa kun maltoit jättää kommentin :) Tervetuloa seurailemaan blogia!! :)

   Poista
 2. olepa hyvä :) Jos en ny väärin muista niin oohan mä sun blogia jo seuranu ainaki 2-3w :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei eli oot tainnut siis olla matkassa koko blogin ajan, huippua! Tosi kiva kun nyt innostuit jättämään kommentteja. On aina kiva saada kommentteja ja vähän saada tietää ketä siellä käy lueskelemassa juttuja :)

   Poista