lauantai 26. lokakuuta 2013

Perjantain Jumboilut

Viime aikoina on alkanut olemaan todella ristiriitaiset fiilikset tän blogin suhteen. Toisaalta tykkään tästä kovasti, tästä on tullut tapa mutta toisaalta tämä on myös aika turhauttavaa. Lukijoiden määrä on viime aikoina pudonnut aika paljon, eikä vuorovaikutusta tunnu syntyvän, niin hieman arveluttaa, että kannattaako tätä enää jatkaa. Ideoita ja aiheita postauksiin kyllä riittäisi mutta en enää tiedä kannattaako aikaa käyttää tähän jos kiinnostusta ei löydy sieltä toiselta puolelta.

Mutta ehkä yritän nyt kuitenkin vielä ja katson muuttuukko fiilikset mihin suuntaan. Eilen lähdettiin käymään Jumbossa ihan vain hakemaan lippuja Stockan Lippupisteeltä. Hirveetä itsensä huijaamista yrittää uskotella, että käydään vaan hakemassa liput ja sitten ruokakaupassa ja kotiin.

Lippuja käytiin hakemassa niin Monster Jamiin kuin Sami Hedbergin areenan keikalle. Nyt alkoi sitten jo vähän tuottamaan ongelmia noiden lippujen varaaminen kun pitää liput saada pyörätuolikatsomoon ja avustajan lisäksi mukana on lapsi. Tämä siis koski vain tuota Monster Jamia. Alle 2-vuotias olisi mennyt sylissä ilmaiseksi mutta 3-vuotiaalle tarvitaan jo oma lippu. Tyttö tiskin toiselta puolelta joutui soittamaan eteenpäin, että miten tässä toimitaan ja ohjeet oli, että lapselle myydään halvin mahdollinen lippu johonkin katsomoon mutta hän sitten saa kuitenkin tulla tietysti meidän kanssa sinne pyörätuolikatsomoon. ARGH. Kysyttiin, että jos kerran joudutaan lapselle ostamaan lippu niin tietysti halutaan myös silloin istumapaikka hänelle ja tätähän ei voida pyörätuolikatsomossa varmaksi luvata, sillä jos pyörätuoleja on paljon niin avustajat seisoo/istuu pyörätuolien takana. Yritettiin ehdottaa, että jos voitaisiin ostaa lapselle lasten pyörätuolilippu ja näin varmistuisi lapselle ainakin istumapaikka, mutta tämä ei käynyt sillä sillon se voisi viedä joltain pyörätuolilta paikan. Nyt siis jouduttiin ostamaan lapselle oma lippu mutta silti takuita ei ole, että hänelle olisi istumapaikkaa vaan hän voi joutua istumaan sylissä, kuten ne ilman lippua pääsevät alle 2-vuotiaat. Onko tässä muiden mielestä jotain vikaa? Käytännössä siis pyörätuolilla ei voi olla kuin avustaja mukana tai sitten muun seurueen/perheen pitää istua muualla ja näin ollen ostaa kaikkien omat liput (Suomessa siis avustaja pääsee todella useasti ilmaiseksi samalla lipulla, Harwall Areenalla aina). Syrjintää? Areenalla on vielä jokunen aika sitten jo pienennetty invakatsomoa ja siihen on rakennettu muutama aitio lisää. Raha-ahneutta?

Mutta iloisempaa asiaan, Stockalle oli tullut jo joulukoristeet. En uskaltanut pysähtyä tuohon sen enempää kuin otin nopeasti muutaman kuvan, muuten meillä olisi koti täynnä uusia joulukoristeita. Mutta ne näytti niin hyvälle. Ihanaa, kohta saa taas seota joulusta ihan täysin.


Poika nukahti autoon jo matkalla Jumboon ja nukkui hyvät päikkärit siinä kun me ehdittiin hoitamaan ne liput, ihan vähän käydä kaupoilla ja istua Jungle juice bar:ssa smoothiet. Niin hyviä mutta aina tuon jälkeen suu kutisee aivan järkyttävästi. Tyhmät allergiat. Samantien kun poika sai silmät auki unilta niin pyysi päästä leikkipaikalle eli sinne siis.


Yhtään ei huomattu katsoa kelloa koko illan aikana ja pieni järkytys oli autolla huomata kellon olevan tasan yhdeksän, oho. Vaikka ei nyt ole ensimmäinen kerta, että poika tuohon aikaan on vielä liikkeellä niin oli hauska huomata toisesta miten hän oli niin isoa poikaa kun sai olla yöllä liikenteessä.


Kotona vielä herkuteltiin savulohisalaatilla ja Jumbon Cittarin parhaalla juustopatongilla, niin hyvää. Ja perjantaipullo, siitä on tullut jo ihan tapa. Niin hyvää.

Sateesta ja harmaudesta huolimatta mukavaa lauantaita ja viikonloppua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti