tiistai 8. lokakuuta 2013

Rakkautta on...

...päivänlehdet ja ruusukimppu kaupasta.


Muuten päivä on toistanut jonkun verran eilistä, paljon lämmintä juotavaa, lasten ohjelmia ja lehtien lueskelua. Sen lisäksi oon saanut tänään hoidettua sentään jotain sellaisia asioita mitkä on odottanu vuoroaan jo jonkun aikaa, kuten mm. kestovärin laittaminen kulmiin ja ripsiin, sekä kasvohoidon varaaminen. Ihanaa ens viikolla kasvohoitoon, jei.


Nyt kaksi päivää jotakuinkin täysin sisällä vietettyinä, niin huomenna on jo pakko päästä ulos, ihan pakko. Tänää ulkoilin sen verran, että kävin muutamaan otteeseen viemässä roskia ja sekin ulkoilu tuntui jo aika suoritukselta mutta ehkä huomenna on jo parempi, toivottavasti. Pojan kunto tosin hieman arveluttaa, kun välillä vaikuttaa jo paremmalle mutta sitten taas on niin kipeän oloinen. Nyt täytyy jotain loitsuja kehitellä, että huomenna poika olisi kunnossa tanssitunnille ja uintiin, ehkäpä vaihteeksi vähän lämmintä juotavaa. Toivosta en nimittäin luovu, en en en...


Kivaa illanjatkoa!

7 kommenttia:

 1. Hei muutes mitä lukenu sun blogia niin reissatte aikas paljon ,niin kerro joku hyvä paikka mikä ois nähtävyyren arvonen,mietiny mihin sitä lähtis ton paremman puolison kaa ku se tulee mereltä takas,asutaan kummakki täällä etelä-pohjanmaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millasta lomaa olit(te) ajatellu? Keski-Eurooppaan, lämpimään, jonnekin pidemmälle?
   Itteä houkuttais tällä hetkellä kovasti jonkun löhöloman ohella joulunalla lähteä Keski-Eurooppaan joulumarkkinoille. Ollaan aikasemmin käyty Wienissä ja Lontoossa joulumarkkinoilla ja tykkäsin molemmista ja niissä molemmissa on kyllä paljon muutakin katoteltavaa ja koettavaa. Ootteko reissanu paljon?

   Poista
 2. Noh ihan suomee ajattelun,että oisko mitää kivaa reissu paikkaa..Ollaan vasta jonku aikaa tunnettu ,niin ei olla pahemmin viel reissattu kaukasin paikka mis käyty on ollu keskinen se oli semmonen ylläri pylläri lähtö :D,Mut ois kiva taas vierä se jonneki ,ku ei olla nähty kohta 2 viikko,se ku on merellä töissä,ja ens viikolla ehkä tulee takas..niin oisko mitää ehottuksii täältä suomesta`?:)..noh aattelin näin päivä tai kahen päivän reissua :)Lontoo ois varmaasti hieno paikka nähtäväks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootteko Ähtärissä käyny? Siellä olis ainakin kylpylää ja eläintarhaa jos kiinnostaa. Me kun kesällä käytiin niin tykättiin tosi paljon ja ihana luonto siinä ympärillä. Niin ja lyhyt matka Keskiselle :)
   Tai mites Tampere? Ite tykkään jostain syystä kovin Tampereesta. Tampereen kylpylä?
   Mut jos sen pohjalta mitä ite haluisin niin lähtisin jonnekin pohjoseen kylpylään?
   Ja tietysti aina loistava vaihtoehto, Stadiin! ;D

   Poista
 3. Niin ja mietiny jos ostas sille ylläri pylläri lahjan ku se tulee takas,niin mitä tommoselle kohta yli 25w vois ostaa,mietiny et vaatetta tai ,hajuvettä,mut sit jos se ei tykkäkää niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvikuppi? CD? Kirja? Leffa? Joku vaate voi olla ihan kiva jos tietää hyvin mistä toinen tykkää...

   Poista
 4. Noh se harrastaa kalastusta ja työnki kautta ja sitten mönkiällä ajaa..nooh ny ainaki lähellä sen syräntä ja tietty herkuista se tykkää...Noh tampere tai hesakaa ei ois paha idea,tuun ite marraskuus ehkä hesassas käymässä :) oho tuli vahingos 2 kertaa sama kyssä :D

  VastaaPoista