torstai 24. lokakuuta 2013

Tukholmassa

Alkujaan ajatus oli, että lähdettäisiin ihan kahdestaan mutta sitten kuitenkin varasin risteilyn kaikille kolmelle, poika halusi väkisinkin mukaan.


Tukholmaan lähdettiin päämääränä käydä Hard Rock Cafessa kahvilla ja hankkimassa HRC:stä se nalle. Ollaan siis matkoilta kerättyä aina HRC:n nalleja mutta vaikka Tukholmassa on tullut käytyä useasti niin aina se HRC on siellä jäänyt huomiotta.


Käveltiin satamasta HRC:lle ja siitä tulikin aika kiva kävelylenkki, ainut mikä siinä hieman mätti, niin HRC:stä oli nallet loppu. Eli tyhjin käsin käännyttiin ympäri ja lähdettiin jatkamaan matkaa. Aika käsittämätön tuuri. Samoinhan kävi viime keväänä Pariisissa, sieltä oli myös nallet myyty loppuun ja niitä olisi tullut pari päivää meidän paluulennon jälkeen, lämmitti mieltä tosi paljon. No mutta nyt ei auta kun tehdä uusi reissu Tukholmaan ja ensi kerralla kyllä lähdetään J:n kanssa kahdestaan, se on nyt päätetty.

myrtsi
Tukholmassa oli Halloween tullut katukuvaan
Keskityttiin olennaiseen kun poika nukahti rattaisiin

Mutta yhtä asiaa en käsitä, nimittäin tätä univelkojen määrä tuon reissun jäljiltä. Aivan hurja väsymys ollut risteilyn jälkeen, vaikka olevinaan laivalla nukuttiin riittävän pitkät unet molempina öinä. Tällä kertaa poika vielä nukkui isojenpoikien tapaan omassa sängyssä, eli itsekin sain oman sängyn nukkua. No, nyt sitten kotona nukutaan univelkoja pois koko perheen voimin, eipä tarvii miettiä mitä viikonloppuna tehtäisiin.


Hyvää yötä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti