sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Harmaana syksyn väriloistossa


Lauantain happihyppely tehtiin Haltialan maalaismaissemissa. Eläimiä ei niinkään katseltu, lähinnä ihasteltiin maisemia ja poika otti ilon irti leikkipaikalla. Ajateltiin, kun poika meni mummin ja vaarin luo yökyläilemään, niin on melko kohteliasta käydä purkamassa ne suurimmat energiat ulkona ennen hoitoon vientiä.


Neulemekko yhdistettynä Converseihin on ollut ehdottomasti tämän syksyn suosikki yhdistelmä ja toimi myös lauantaina. Ei ehkä se käytännöllisin vaihtoehto leikkipaikalle mutta kun siitä jatkettiin suoraan illan rientoihin niin kelpasi myös sinne leikkipaikalle. Espritin kauluksellinen neulemekko on yksi lemppari, vaikka en kyllä pistäisi yhtään pahakseni vaikka mekko olisi muutaman sentin pidempikin. Tähän asti olen mekon yhdistänyt aina leggareiden kanssa mutta voisin hyvin kuvitella myös mekkoa ihan farkkujen kanssa, varsinkin kun itse viihdyn arkisin hyvinkin paljon farkuissa.

Lauantai-illasta tosiaan tuli melko yllättäen ns. vapaa-ilta kun päädyttiin kysymään mummilasta hoitopaikkaa ja melko nopeasti mummi ja poika päättivät yhteisäänin, että poika jää myös yökylään. Niin paljon kuin poikaani rakastankin, niin voin sanoa, että välillä pieni aikalisä tekee hyvää. Lauantai-illasta ja sen riennoista vielä lisää juttua omassa postauksessaan (varmaankin ensi viikon aikana). Loppuun vielä syksyn väriloistoa.


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille, satunnaisille ja vakituisille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti