sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Karnevaaleissa

...oltiin nimittäin perjantaina lintsillä. Meillä oli treffit ystäväperheen kanssa ja ensin kierrettiin Kalakarnevaaleilla Sealife:ssa ja pimeän tullen siirryttiin lintsin valokarnevaaleille. Ystäväperheestä löytyy vähän meidän L vanhempi poika ja oli hauska oli seurata miten hyvin pojat tuli toimeen, vaikka eivät ole nyt pitkään aikaan nähneet.


Sealifessa oli kalojen yö ja kymmeneen asti sai käydä ihmettelemässä kaloja ja niitä muita asukkeja siellä. Ensimmäinen kierros meni pojilla hieman leikkiessä ja kalat jäivät sivuosaan mutta vanhemmat taisivat poikienkin puolesta sitten katsella kaloja. Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä kolmistaan uudella kierroksella Sealifessa ja sillon myös L jaksoi jo hieman paremmin keskittyä kalojen ihmettelyyn.


Tälle vuodelle vielä kerran pääsi poika myös kiertämään lintsin ilmaisia laitteita. Ihan kaikki laitteet niistä ilmaisista ei ollut auki mutta eipä se tuntunut poikien menoa haittaavan ja kun jonoja laitteisiin ei juurikaan ollut niin niissä mentiinkin välillä useampi kerta putkeen ilman että välillä tarvitsi edes nousta pois. Muuten siis ihan mukava ilta mutta oli melko kylmä. Toisaalta raikas ilma teki tehtävänsä ja kotimatkalla lämpöisessä autossa ei kauaa ottanut kun takapenkiltä kuului jo kunnon kuorsaus. <3


 Kiitos lintsi tästä vuodesta, ensi vuonna tulemme varmasti taas!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti