sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Shoppailemassa kahdestaan

Välillä pojan kanssa on kiva käydä shoppailemassa kahdestaan. Viikolla käytiin pyörähtämässä kahdestaan Ikeassa ja Kodin1:ssä ja voisin jopa väittää, että molemmille meistä melko mieluisa käynti. Ikeassa poika spurttasi jo alaovilta leikkipaikan luokse, tunti pojalle leikkiaikaa ja itselle omaa aikaa ja rauhallinen kierros Ikean ympäri. Ihana tunti. Kun hain pojan leikkipaikalta niin oli poika saanut omasta mielestään hyvän idean "Äiti mulla on hyvä idea, se on nakkisämpylä ja cokis.". Eli pojan kokemus Ikeasta oli tällä kertaa tunti leikkipaikalla ja sen jälkeen nakkisämpylä ja toiveesta poiketen kylläkin jaffa.

Kodin1:ssä liukuhihnan yläpäässä poika kysyi saako mennä leluosastolle ja suuntasi samantien sinne odottamaan ja ihailemaan leluja. On ihana kun poika on jo sen verran iso ja voi luottaa, että toinen voi mennä aina välillä leluosastolle odottamaan. Poika tietää (ja aika hyvin muistaa) säännöt, ettei leluista lähdetä minnekään, niillä ei siellä leikitä, eikä tosiaan kenekään matkaan lähdetä tai leluja kuljetella minnekään ja jos joku yrittää lähteä kuljettamaan jonnekin niin silloin huudetaan ja kovaa.


Näky leluosastolla oli aika hellyyttävä kun menin katsomaan mitä poika on keksinyt. Ja samantien alkoi myös lelujen esittely ja käytiin läpi mitä kaikkea kuulemma voisi kirjoittaa joulupukille "Äiti, voisit ottaa kans kuvia ettei unohdu ja pukki näkee mitä nää on.". Tässä nyt siis näitä mahdollisia juttuja pukin kirjeeseen ja loppuun vielä muutama kuva Jumbon citymarketin leluosastolta, mitä siellä aina käydään ihailemassa "niin mutta vanhemmat, kun noi olis vielä alennuksessa!".


Meillä oli siis oikein kiva shoppailureissu pojan kanssa, vaikka reissulta ei saatukaan yhtään mitään mitä lähdettiin hakemaan. Tosin ei me kotiin kuitenkaan tultu myöskään tyhjin käsin. Pojan vaatimattomuudesta ehkä kertoo jotain se tokaisu kotimatkalla "Tää ei ollu yhtään niin tylsä shoppailumatka äiti sun kanssa kun aluksi luulin!". No kiva, et kelpas käydä leikkipaikalla, sit syömässä nakkisämpylää ja sen jälkeen mennä toiseen kauppaan leluosastolle ihastelemaan ja katselemaan, ilman että piti kiertää mukana ympäri kauppaa. Mutta kulta olihan meillä silti kivaa, kiva kun tykkäsit ja aina sun vuokses. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti