torstai 25. helmikuuta 2016

Hiihtoloman eka päivä

Täällä on tämä viikko vietetty hiihtolomaa pojan kerhosta ja osasta harrastuksista. Monille muille hiihtoloma voi merkitä lomaa ja rentoutumista mutta itsellä tuli heti ainakin fiilis, että mitäs kivaa nyt tehdään, mitä kaikkea ehditään ja pystytään tässä viikon aikana tehdä.


Maanantai aloitettiin aika chillisti ja siinä kun J vihdoin puolilta päivin jo sisäisti että pojalla tosiaan on hiihtoloma eikä ole kerhoa, kelpasi jo aiemmin ilmoille heitetty idea Korkeasaaresta, sinne siis. Korkeasaari on aina hyvä idea. Jos totta puhutaan, niin jos meillä ei näitä vuosilippuja olisi niin ei olisi käynyt Korkeasaari edes mielessä mutta kun liput on voimassa vielä jonkun aikaa niin pitäähän niitä nyt käyttää ja ottaa ilo irti.


Joka kerta Korkeasaaresta jää joku uusi positiivinen juttu mieleen ja tästä kerrasta se ehdottomasti oli leijonat. Leijonat oli jotenkin tosi aktiivisella tuulella ja muutama innostui "leikkimään" pojan kanssa melko pitkäksi aikaa. Poika juoksi lasin toisella puolella ja leijona toisella puolella, jos poika pysähtyi tai istahti alkoi leijona sutimaan lasia vasten kovasti että poika pistäs nyt vauhtia. Ihan mahtavaa ja kuten arvata saattaa, oli poika ihan puhki mutta myös todella innoissaan ja onnellinen. Ensin Korkeasaari oli että "okei, jos ei nyt muuta keksitä" mutta melko nopeasti se sitten muuttui siihen, että autolle kävellessä kuului jatkuva jankutus "tullaan huomenna heti aamusta uudestaan, tullaan huomenna heti aamusta uudestaan...".


Käytiin toki myös kurkkaamassa nähdäänkö karhuja yhtään kun uutisissa jo jokunen aika sitten kerrottiin niiden heränneen talviunilta. Onneksi käytiin sitä kautta, sillä päästiin näkemään karhut hereillä ja liikkeellä. Toinen karhuista viihtyi ulkona enemmänkin mutta toinen kävi vain hetken näyttäytymässä ja tekemässä pienen kierroksen hangessa mutta nähtiin siis kuitenkin.


Tykkään kun tuon vuosilipun kanssa voi tehdä näitä muutaman tunnin visiittejä ilman sen suurempaa suunnitelmaa Korkeasaareen ja käydä katsomassa vain joitain eläimiä, eikä jää harmittamaan että miten paljon jäi näkemättä. Taas jäi reissusta hyvä muisto ja se kipinä, että uudestaan voisi taas jossain vaiheessa mennä ennen kun liput menee vanhaksi. Ainoa pieni miinus tässä reissussa oli omalla kohdalla väärä kenkävalinta ja melko nopeasti jo läpimärät kengät. Aina ei voi täysin onnistua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti