maanantai 8. joulukuuta 2014

Pojan kirje joulupukille

Rakas Joulupukki...Tässä olisi tälle vuodelle taas meidän pojan lahjatoiveita.

Tänä vuonna ei ehkä mitään suurinta suosikkia löytynyt, mikä olisi ehdoton juttu mutta muuten tuota "mä haluun"-valikoimaa riitti.
*Viime vuonna Jaken merirosvolaiva oli se ehdoton juttu ja tänä vuonna pojan toiveissa onkin lisää tuota sarjaa.
*Tranformers Optimus -ratasetti (muutenkin Tranformersit)
*Smasha-Balzz
*Parkkitalo
*Cars-leikkisetti. Muutenkin kaikki autot, lentokoneet ja vastaavat on kovassa suosiossa.
*Lego Duplot (mm. Iso maatila, iso eläintarha, safari, Seikkailu lepakkoluolassa, Skipperin lentokoulu, Mikä-mikä-maa palikat, ritarit jne.) Mutta Rakas Joulupukki, ei niitä pieniä legoja vielä meidän pojalle, vaikka tuo niin kovin varsinkin niitä Chimoja toivookin, ei vielä niitä.
*Geomag
*Hyppivä kani (myös possu, koira ja kissa)
*Pelejä
*Pojan yksi suurimmista toiveista on varmaan koko syksyn ollut robottikoira. Mutta vanhempien suurin toive se ei todellakaan ole, eli ei välttämättä haittaa jos se vahingossa unohtuu.

*Listan ulkopuolelta voisi vielä mainita pojan suuren kiinnostuksen ja innostuksen dinosauruksia kohtaan. Ritarinlinna ja ritarit, Schleich-eläimet.
Lisäksi äidin toiveissa olisi uusi kurapuku ja siltä varalta jos lunta tulee tänä talvena, niin uudet sukset. Tai paikka luistelukoulusta.

Ja sitten te kaikki ketkä aiotte auttaa Joulupukkia meidän pojan lahjoissa (eli sukulaiset ja mahdollisesti kummit), niin jos listalta löytyi jotain mieluista, jättäkää kommenttiin mitä meinaatte hankkia, ettei meillä sitten joulun jälkeen ole tusinaa hyppiviä kaneja ja toista tusinaa juoksevia possuja. Kommentit voi tietysti jättää nimettöminä, ettei pukin pienet apulaiset paljastu kaikille. <3

4 kommenttia:

  1. Vanhempien toiveiden mukaisesti Robottikoira on ensimmäisenä varattu listalta ;)

    VastaaPoista
  2. Pukki laittaa konttiin battle sheet pelin :)

    VastaaPoista
  3. Smasha Ballz kontissa!

    VastaaPoista