tiistai 9. joulukuuta 2014

Vinkki pienelle joululahjaksi

Meillä hankittiin pojalle alkusyksystä Flashlight Friends-pingviini yökaveriksi. Alunperin etsittiin jonkinlaista yövaloa pojan huoneeseen mutta sitten lelukaupassa silmiin osui tämä suloinen pingviini ja valinta oli sillä selvä. Varsinkin kun tuo oli sillon vielä kivassa alessa.


Meillä tämä pehmo on toiminut hyvin ja varsinkin kun yhtenä yönä havahduin siihen, että poika liikkui itsekseen keskellä yötä vessaan pingviiniä kädestä pitäen ja valoa näyttäen, totesin, että tämä oli ihan paras juttu. Myös nukkumaan käydessä pingviini antaa sopivasti valoa, ettei pimeä pelota. Poika myös saattaa iltaisin sängyssä itsekseen katsella kirjoja pingviinin valossa. Pingviinin valo syttyy kun vatsaa taputtaa kahdesti ja sammuu kun sitä painaa kerran. Valo sammuu myös automaattisesti kymmenen minuutin jälkeen.


Br-lelussa ja Toys"R"Us:ssa molemmissa näytti löytyvän näitä pehmoyövaloja neljä erilaista ja molemmissa paikoissa myös oli nämä alessa. Eli sillä kokemuksella mikä meillä näistä on niin voisin lämpimästi suositella tällaista pukinkonttiin jollekin pienelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti