sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Porvoossa joulumarkkinoilla

Heipä hei taas pitkästä aikaa ja oikein ihanaa alkanutta joulukuuta! Reissusta on nyt kotiuduttu ja onpa muuten ihana olla taas takaisin kotona. Reissussa oli kivaa ja reissu oli kaikinpuolin onnistunut mutta silti jotenkin on niin ihana olla taas kotona ja aloittaa jouluvalmistelut (ja fiilistelyt) ihan täydellä teholla.


Nyt kun reissussa oltiin viisi päivää ihastelemassa joulumarkkinoita, yksi päivä ehditty olla kotona (tosin sekin vietettiin mummilassa), niin ihan luontevaa, että tänään hypätiin autoon ja lähdettiin käymään Porvoossa joulumarkkinoilla. Tosin tämä osoittautui melko pian eräänlaiseksi virheliikkeeksi, sillä Keski-Euroopassa koettujen joulumarkkinoiden jälkeen nämä meidän versiot joulumarkkinoista ovat todella vaatimattomia ja onnettomia. Jostain kumman syystä vielä kuviteltiin, että nämä Porvoon joulumarkkinat voisivat olla isot tunnelmalliset joulumarkkinat, väärin luultiin.


Vaikka itse joulumarkkinat oli melkoinen pettymys, niin Porvoossa oli silti kiva käydä ja Vanhassa kaupungissa oli niin paljon kauniita yksityiskohtia ja liikkeitä. Ja onhan siellä se oma fiiliksensä. Ja Brumbergin myymälä. Eli ei ollenkaan turha reissu, vaan kiva iltapäivä kauniissa Porvoossa, pienellä joulufiiliksellä.


 Mites muiden joulukuu ja jouluvalmistelut on alkaneet?
Tonttumaista viikkoa! <:)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niistä kyllä välittyy jouluinen tunnelma, vaikkei lunta olekkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos joulufiilis välittyy! :) Lumi olis kyllä niin toivottua mut taitaa taas tänä vuonna vaan toiveeks jäädä.

      Poista