maanantai 23. tammikuuta 2012

Leffassa ja shoppailemassa, ihan kahdestaan

Lauantai oli pitkästä aikaa hieman erilainen, kun vietiin poika puoliltapäivin hoitoon ja lähdettiin J:n kanssa ihan kahdestaan hieman shoppailemaan ja elokuviin. Elokuva oli siis se lauantain oleellinen juttu ja shoppailu tuli sit siinä ohimennen kun aikaa oli hieman ennen leffan alkua.


Leffassa käytiin katsomassa kotimainen Varasto. Aikaisemmin jo kerroin, että tykkään kotimaisista elokuvista, ja niin tykkäsin tästäkin. Jos joku ei vielä tiedä niin Varasto on siis kotimainen, vuoden 2011 lopussa ensi-iltansa saanut komedia/draama. Leffan vitsit upposivat hyvin ja sai leffa jopa miettimään omaa tyytyväisyyttä elämään vai pitäisikö ponnistella vielä kovemmin. Leffa oli siis viihdyttävä ja leffan hauskuutta lisäsi vielä takanamme istuneet pikkutytöt, jotka kikattelivat vähän joka jutulle ja saanen hieman epäillä, että ymmärrettiinkö kaikkia vitsejä edes kunnolla, mutta pääasia että hauskaa oli. :)

Yksi leffanautintoa lisännyt seikka oli ne leffaherkut. Iso boksi poppareita, limpparia ja pussillinen irtokarkkeja ja kyllä, huono olo oli taattua. Mutta oli kiva kun herkkuja ei tarvinnut syödä salaa piilotellen, eikä myöskään kukaan ollut käsi pitkällä siinä kerjäämässä ja kädessä roikkumassa.


Alesta löysin itselleni kaulaliinan ja saappaat. Oon ihan heikkona kaikkiin kaulaliinoihin ja huiveihin ja taas sorruin yhteen sellaiseen. Mutta puolustuksena liina oli tosi hyvässä alessa ja aivan ihana. Saappaat ovat hieman poikkeavat aikaisempiin kenkiini nähden, joten sen puolesta kannattava hankinta, nimittäin jotain uudenlaista. Saa vain nähdä kuinka kauan menee tottua noihin kenkiin, kun olen tottunut tasapohjaisilla kulkemaan ja uusissa on ainakin puoltoista senttiä korkoa, hui! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti