tiistai 3. tammikuuta 2012

Ihanaa Uutta Vuotta!

Viime vuosi sai ihanan päätöksen kun iltaa vietettiin kotosalla perheen ja ihanan ystävän, sekä tämän suloisen tyttären kanssa. Oli ilo katsella kun lapset leikkivät kiltisti yhdessä, vaikka ikäeroa onkin useampi vuosi, syödä hyvin ja siihen päälle vielä hieman herkutella ja kahvitella.


Ilta vierähti todella nopeasti ja pienimieskin jaksoi hyvin jopa yli puolen yön olla hereillä, joten ilotulituksiakin tuli ihmeteltyä, tosin ihan vain parvekkeelta. Tähtisadetikuilla saatiin pienenmiehen pää ihan hämilleen.


Olen miettinyt näitä uudenvuodenlupauksia, sillä pitäähän nyt joka vuosi jotain lupailla. Ensin ajattelin näitä perinteisiä, että jos aloittaisi karkkilakon tai vielä pahemmin eli herkkulakko. Viime vuonna oltiin karkki- ja limulakossa tammikuu ja se teki ihan hyvää, painokin tippui hiukan. Tänä vuonna päädyin kuitenkin siihen, että ei mitään herkkulakkoja mutta toukokuun puoleen väliin mennessä, kun on pienenmiehen synttärit, niin olen tiputtanut painoa viisi kiloa. Tavoite on itselleni kova, sillä itsekurini on melko heikko, mutta haluaisin todella saada painoa ja ylimääräisiä senttejä pois, joten saa nähdä kuinka käy. Tavoitteena on tuosta vielä tiputtaa jokunen kilo lisää pois, niin että olo ei olisi enää kuin sotanorsulla. Pidetään peukkuja yllä, että itsekurini pitää ja pääsen tavoitteeseeni.

Loppuun vielä muutama uudenvuodenpäivältä, kun aurinko paistoi ja maassa oli pieni valkoinen peite, voiko vuosi kauniimmin enää alkaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti