keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Uusia kahviloita etsimässä

Alku talvesta jo säikähdin, etteikö tänä talvena saada kunnon talvea ollenkaan. Noh, nyt ei sitä tarvitse enää pelätä ja talvi alkaa jo muistuttamaan edeltäjiään, tosin pakkaset ovat vielä ainakin olleet ihan mukavia, ei yhtään liian kylmää. Tiedän, että monet lähipiirissäni vihaavat talvea, kylmyyttä ja lunta, mutta itse tykkään tästä. Vaikka matkakuume jonnekin lämpimään hieman polttelee, niin toisaalta viihdyn nyt Suomessa, kun maa on valkoinen ja on oikea talvi. Ja mikä parasta, poika on oppinut nauttimaan talvesta ja lumesta.

Pienimies alkoi lumitöihin Senaatintorilla
Ja mikäs sen parempi paikka kasata lunta kun äidin kengälle. No, onneksi tosin isäkin sai osansa :)

Eilen ei ehkä kuitenkaan ollut se paras ilma, kun liikuttiin kaupunkiin päin kahville. Saatiin tuossa J:n kanssa ajatus, että jos kerran viikkoon käytäisiin tästä eteenpäin tutustumassa uuteen kahvilaan, joka viikko siis uusi kahvila. Tähän asti kun ollaan pääsääntöisesti aina vaan käyty samoissa muutamissa kahviloissa, niin olisi kiva tutustua uusiin paikkoihin ja kenties löytää jokin uusi suosikki kahvila. Eli nyt saa sitten ehdotella hyviä kahviloita stadin alueelta. Ainoat ns. ehdot näille kahviloille on, että sinne kehtaa ja voi mennä lapsen kanssa ja että pyörätuolilla pääsee helposti sisään. Kirjoitellaan sitten J:n kanssa kumpikin blogeissamme kokemuksia ja mielipiteitä näistä kahviloista ja laitetaan vähän kuviakin, jos vaikka joku sitten niiden kautta innostuisi käymään.
 
Eilen siis lähdettiin käymään Kämp Gallerian Gran Delicatossa. Tyttö tiskillä lupasi meille kaupungin parasta kahvia, mutta nämä kahvit eivät ainakaan sitä olleet. Pulla tosin oli herkkua eli siitä pisteet. Toinen mukava asia kahvilassa oli se, että kahvit tuotiin hetken päästä pöytään ja samalla tuotiin isot lasit vettä. Muuten kylläkin paikka vaikutti melko kolkolta ja siitä puuttui se jokin juttu, että siellä olisi viihtynyt. En sitten tiedä, oltiinko vaan väärään aikaan paikalla, kun paikka oli ihan tyhjillään, olisiko viihtyvyys parempi jos siellä olisi enemmän väkeä? Mutta uudestaan en nyt ihan äkkiä tähän kahvilaan menisi. Vieressä ollut Marikahvila tosi hieman houkutteli, että ehkä sinne seuraavaksi kun Kämp Galleriaan eksytään.

J:n kommentit tuosta kahvilasta ja sen kahveista voi lukea J:n blogista, täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti