sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Väsynyttä odottelua ja hoitsuja

Oon niin ylpeä itsestäni, sain nimittäin vihdoin ja viimein kerättyä joulun pois. Ja tämä tapahtui siis jo toissa päivänä (perjantaina), aika hienoa! Mun mielestä ihan hyvin et jo ennen tammikuun puolta väliä, eiks joo? :) Valot tosin on vieläkin käytössä mut ne saakin olla tämän pimeyden keskellä piristämässä.

Vaikka viime päivät ovat olleet yhtä odottelua odottelun perään niin siltikin koko ajan tuntuu olevan kiire. Tälläkin hetkellä odotellaan kotisairaalasta hoitsua käymään antamaan J:lle yön antibioottia. Ja kuten siis päätellä saattaa, J ei ole vieläkään kunnossa. Torstai illasta lähtien täällä on siis käynyt kotisairaalan hoitsut tiputtamassa J:lle kolmesti päivässä antibiootin. Päivät tuntuvatkin nyt rytmittyvän täysin näiden hoitsujen käyntien mukaan. Olo on itselläkin aika väsynyt, kun yöunet jäävät toivottua lyhyemmiksi. Kun ei sitä osaa aamulla herätä vasta siihen hoitsun tuloon, vaan haluan saada käydä rauhassa suihkussa ja kahvikupin nokan eteen, niin ja vaatteet myös päälle.
Univelan kerryttäminen alkoi jo keskiviikkona kun käytiin lekurissa. Saatiin käsky lähteä sisätautien päivystykseen, sen jälkeen kun labrasta oli tulokset tulleet, tulehdusarvot melko korkeat ja kuume neljässäkympissä. Haartmanin päivystyksessä menikin melkein kahteen yöllä ennen kun päästiin pois. Tosin ehto oli, että aamulla tullaan takaisin. Parin tunnin yöunien jälkeen sitten takaisin istuskelemaan ja odottelemaan. Onneksi oltiin älytty viedä pienimies mummilaan hoitoon ennen kun lähdettiin päivystykseen. Siellä käytiin sitten itsekkin ne parin tunnin yöunet nukkumassa, kun ei maltettu olla erossa pojasta niin pitkään. Meillä pienimies ei siis vielä ole ollut kertaakaan yökylässä, äiti ei nimittäin pärjäisi, poika voisi pärjätäkin.

Mutta sellaisia kuulumisia nyt tällä kertaa täältä. Mulla on kokoajan sellainen tunne, että piti kirjoittaa vielä jostain muustakin, mutta nyt ei ajatus kulje enää niin, että muistaisin, joten voi olla että palailen vielä näihin päiviin myöhemmin uudestaan.

Nyt vaan toivotaan, että hoitsu tulisi tänää ajoissa ja päästäisiin pian nukkumaan. Huomiselle onkin tiedossa vieras jo aamusella, kun ystävä tulee Tukholmasta käymään. Saa sitten nähdä jaksetaanko lähteä ihan kaupungille vai lorvitaanko vain tässä kotosalla kahvitellen. Mutta nyt kuitenkin hyvää yötä kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti