keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kahvittelua uudessa kahvilassa

Eilen (maanataina) oli jotenkin ihana päivä, vaikka olinkin ihan super väsynyt koko päivän. Käytiin pojan kanssa eilen päivällä ulkona leikkimässä ja ilokseni poju viihtyi ulkona melko pitkään, alkoi melkein äiti jo kyllästymään. Mutta pakkohan se on sanoa, että oli kiva olla ulkona kun oli maassa lunta millä leikkiä, ettei tarvinnut loskalla tai kivillä leikkiä, kun eihän se talveen kuulu. Ja hei, jeih, poju on alkanut jo vähän innostumaan lumesta, hihiii, äitin poika! ;) Hauskinta tosin taitaa kuitenkin olla kun juostaan kilpaa vähän väliä ja katsellaan autoja.


punaiset posket ulkoilun jälkeen

Mutta mikä eilisessä oli outoa, niin sain laittaa ruokaa ja syödä ruokani ihan rauhassa ja vielä lämpimänä. Ruoan jälkeen ehdin vielä lukea naistenlehtiä ja vähän aikaa ihan pötkötellä sohvalla viltin alla. Luksusta!

Tänään sitten käytiin koko perheen voimin kaupungilla kahvilla. Stadiin Manskun alkupäähän on avattu uusi kahvila, tai tänään (tiistaina) oli avajaiset. Jos nyt oikein ymmärsin niin Skanno Café on Helsingin Kahvipaahtimon kahvila. Ja täytyy kyllä paikkaa kehua, sisustus oli ihanan raikas ja valoisa, ja mikä oleellista niin kahvi oli hyvää. Meidän visiitin aikaan kahvilassa oli vielä hiljaista ja pöydissä hyvin tilaa, mutta jatkossa varmasti tilanne muuttuu. Kahvilaa siis pyörittää kahvialan ammattilaisia, joten laatu on taattua ja kun pavutkin on itse paahdettuja niin tuoreuskin on taattua. Kannattaa poiketa jos siinä kulmilla liikkuu ja tykkää hyvästä kahvista, stadilaisesta kahvista! :) Ja on siellä jotain pientä purtavaakin aina tarjolla.


Vähän hörpätty latteni mun. En sit tajunnu ottaa kuvaa kun latte oli vielä hörppäämätön.
mmm, ihan mielettömän hyviä kakkupaloja, nam!Nyt täällä taas odotellaan yönhoitsua käymään ja nukkumaan pääsyä. Huomenna otetaan J:ltä uudet labrat ja taas pidetään peukkuja että lääkäri päästäisi jo suunkautta menevälle kuurille, eikä enää hoistuja.

Hyvää yötä ja kauniita unia! <3


PS. Ulkona on muuten ihan mielettömän kaunista kun joka puolella on valkoista, kunnon kerros lunta ja koko ajan sataa rauhallisesti lisää. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti