maanantai 16. tammikuuta 2012

Leffoja odottelun iloksi

Äsken kävin paijaamassa pienen poikamme takaisin uneen, kun hän kesken unien heräsi itkuun. Kyllä nukkuva lapsi on sitten kaunista katsottavaa. Siinä silmä lepää kun katselee sitä pienen ihmisen viattomuutta ja puhtautta, kun hän täysin antautuneena tuhisee ja maiskuttelee unilelut kainaloissa. <3

Nyt takana on mukava viikonloppu sisältäen kahvittelua, kotona oloa, lumen kanssa leikkimistä ja leffojen katselua. Perjantaina käytiin itseasiassa vielä pojan kanssa hieman shoppailemassa ja juostiin kilpaa ratikkapysäkille samalla kun katseltiin autoja. Tarkoitus oli perjantai lähteä ihan vain suoristuvoidetta ostamaan, mutta kas kummaa meillä olikin vaunut täynnä kasseja kun kotiin suunnattiin.

Tänään ei sitten jaksettua lähteä tämän Tukholmasta tulleen ystävämme kanssa minnekään, vaan oleskelimme vain kotona. Käytiin tosin ulkoiluttamassa pientämiestä hieman tuossa takapihalla. Tosin poika kun isäänsä siinä tullut, ettei tunnu viihtyvän pakkasessa niin ulkoilu jäi melko lyhkäseen. Myöhemmin kun oltiin kauppaan lähdössä niin lumen kanssa olikin jo kivempi leikkiä, kun pakkanen oli hellittänyt jo mukavasti.


Tänään on sinänsä ollut outo päivä, että tänään on katsottu kaksi leffaa. Eka leffa katottiin ystävämme kanssa, kun pienimies oli päikkäreillä. Kung Fu Panda 2 ja pizzaa. NAM. Leffa oli ihan loistava, tykkäsin tosi paljon ja Po oli ihan ehdoton suosikkini.


Illalla katsottiin vielä perheen kesken Autot 2:nen. Poika kun niin kovin nykyään tykkää noista autoista niin mikäpä sen parempi leffa katsoa hänen kanssaan kun Autot. Ja pakko sanoa, että aika hyvin jaksoi pienimies istua paikallaan ja katsoa leffaa, leffan lopulla tosin piti hakea oma Francesco-auto ja mennä sen kyytiin katsomaan. Oli muuten tämäkin leffa hyvä. Oli vain outoa katsoa leffaa suomeksi puhuttuna kun yleensä pidetään ne alkuperäiset äänet. Leffassa oli kyllä aika paljon hauskoja letkautuksia, mitkä upposivat väsyneeseen mielentilaan.


Loppuviikosta katsottiin muuten vielä Vares sukkanauhakäärme. Itse tykkään paljon kotimaisista leffoista ja tämäkin leffa oli oikein hyvä. Vitsitkin upposivat hyvin ja Antti Reini sopii mielestäni loistavasti Vareksen rooliin, hih.


Nyt taas odotellaan yökön saapumista ja nukkumaan pääsemistä. Huomenna aamulla otetaan muuten J:ltä taas labrat ja pidetään sormet ja kaikki paikat ristissä, että arvot ovat niin hyvät, ettei kotisairaalan tarvitsee enää jatkossa tulla.

Hyvää yötä ja kauniita unia taas! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti