sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kotkassa käymässä

Eilen käytiin kummitytön synttäreillä Kotkassa. Siellä sain talon emännältä aivan loistavan, helpon ja herkullisen idean valmistaa nopeasti itse viinereitä. Tänään tietysti herkkupyllynä jo piti kokeilla näitä. Tulos ei ollut niin kaunista kun olisi voinut toivoa, mutta teinkin nopeasti vain testiksi ja maku kuitenkin oli erittäin hyvä. Tosin ensi kerralla täytyy hieman aikaisemmin napata uunista pois.Ajokeli oli eilen aivan ihana, kirkas auringon paiste ja kunnon talvinen maisema. Autosta yritinkin napsia joitain kuvia niistä kauniista lumisista ja aurinkoisista maisemista, mutta eihän kuvat sitä todellisuutta kerro. Varsinkin kun ne kuvat on siis otettu pokkarilla ja vauhdissa.


Kotkan reissut on aina vähän raskaita kun päiväseltään vaan poiketaan, mutta toisaalta kun näitä ystäviä sen verran harvoin näkee, niin ei se haittaa vaikka päivästä tuleekin pitkä. Eilen tosiaan kummitytön villien synttäreiden jälkeen nähtiin vielä yhtä ihanaa ystävää, joka on myös meidän pojan kummitäti ja käytiin hänen kanssaan syöpöttelemässä.

Leevi keskittyy kummitädin puhelimen sekottamiseen :)

Nyt taas pitää katsella kalentereita, että millon seuraavan kerran ehditään nähdä. Toivottavasti mahdollisimman pian. Ja tämä koskee molempia, meidän kummityttöä perheineen sekä meidän pojan kummitätiä.

Kotkan reissulla ekaa kertaa nämä korvikset käytössä ja ihastuin näihin ihan kunnolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti