torstai 19. tammikuuta 2012

Kevätkauden avaus, eikä enää hoitsuja

Tänään on virallisesti avattu kevätkausi, sillä tänään oli meidän perheen eka muskari ja eka uintikerta. Molemmat harrastukset alkoivat oikeasti jo viime viikolla mutta silloin ei ehtiny/jaksanut osallistua kun oltiin J:n kanssa oltu siellä päivystyksessä yötä myöten ja aamulla uudestaan.


Muskariin oli kiva taas mennä reilun puolen vuoden tauon jälkeen. Vaikka paikka ja ryhmä olivat eri kuin silloin joskus kauan sitten kun viimeksi käytiin, niin vetäjä oli silti sama. Tää eka kerta meni meillä vähän ujostellessa ja tutustuessa/muistellessa niitä muskarin tapoja ja olihan se nyt tietysti hieman eri asia mennä taaperon kanssa, kun viimeksi käytiin kuitenkin vielä aika vauvana. Mutta muskarista jäi hyvä fiilis ja innolla odotetaan kevään muita muskareita.


Jatkossa nää torstait onkin aika pyhitettyjä ihan vaan muskarille ja uinnille. Vähän tylsä, että harrastukset ajottuvat just samalle päivälle, mut toisaalta jääpähän sit viikon muut päivät täysin vapaiksi muille puuhille. Ja onhan nää torstait pienelle miehelle aika raskaita mut onneks tohon harrastuksien välille jää sen verran aikaa et poika ehtii ottaa hyvät päikkärit. Ja pakko myöntää, on tää päivä aika raskas äidillekin.Eilen muuten J pääsi pois kotisairaalasta ja siitä antibioottitipasta ja nyt siis mennään ihan suunkautta otettavalla antibiootilla. Ja mikä parasta, ei enää hoitajia!! Nyt vaan pitää pikkuhiljaa nukkua univelat pois. Huomenna ainakin saa nukkua pitkään, jos vaan poika näin siis suo. Huomenna pitäisikin olla kiva päivä tiedossa kun iltapäivällä menen aromaterapeuttiseen selkähierontaan. Selkä on ollutkin yllättävän kipeä ja jäykkä viime aikoina, joten toivottavasti huomisesta on apua.

Ja nyt tuttuun tapaan, vaikkakin pari tuntia aikaisemmin kuin viime päivinä muuten, niin hyvää yötä ja kauniita unia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti