torstai 5. tammikuuta 2012

Minun vuosi 2011

Keräsin viime vuodelta kuvia ympäri vuoden nähdäkseni, ihan itsekin, millainen vuosi viime vuosi oli ja mitä kaikkea tulikaan tehtyä.

Viime talvena ja keväällä nautittiin lumesta ja aurinkoisista päivistä paljon ulkoillen sekä kahvitellen. Muutaman kerran tuli käytyä myös Tukholmassa risteillen. Kevään isoimpia juttuja oli tietysti Leevin ekat synttärit ja kyllähän myös iloa tuotti Suomen ottama maailmanmestaruus lätkässä. Erään ystävämme yllättävä poismeno tosin aiheutti suurta surua ja kaipausta kevään lopulle.

Toukokuun lopulla käytiin vajaan viikon reissulla Berliinissä. Kaupunki ei ehkä päässyt suosikkeihini, mutta kyllä siellä hyvin tuon vajaan viikon viihtyi ja paljon kaikkea ehti nähdä.

Viime kesä meni jotenkin tosi nopeasti ja äkkiseltään en edes muista mitä tuli tehtyä.

Kesän ihan ehdottomia huippuja oli kuitenkin Bon Jovin keikka stadikalla!! <3 Edes se järkyttävä kaatosade ei pilannut sitä tunnelmaa ja, huoh, bändi oli jälleen kerran niin mahtava kun osasi odottaa ja Jon oli...no, sanotaan nyt vaikka että hih, hyvä! :D

Eräänlaisena vaihtokauppana, koska J lähti kanssani Bon Jovin keikalle, minä löysin itseni Iron Maidenin keikalta. Sitä keikkaa mun on paha lähteä sen enempää arvostelemaan, kun en sieltä montaakaan biisiä tunnistanut, melkein enemmän innostuin Maidenin lämppäristä Alice Coopperista. En sitäkään kauheasti fanita mutta oli se kokemus nähdä ja vielä ihan kiva sellainen.

Muutoin kesään kuului rantsua, ulkoilua ja kahvittelua. Pienenmiehen kanssa rantsussa aika meni kivasti siinä vedenrajassa pulikoidessa ja juoksennellessa ja ihmetellessä. Ja koska oma ihoni ei kestä merivedessä kauhean paljoa lillumista, niin tuo vedenrajassa leikkiminen sopii ihan loistavasti.

Yksi viikonloppu vietettiin myös Ahvenanmaalla Maarianhaminassa. Paikka oli koko perheelle ihan uusi, monesti on mietitty siellä käyntiä ja nyt vihdoin saatiin toteutettua nuo puheet. Tiesin, että paikka on pieni mutta et noin pieni niin wou. Viikonlopussa meinasi jo aika käydä pitkäksi, kun meillä ei ollut autoa eikä edes fillareita. Onneksi samalle viikonlopulle sattui myös Maarianhaminaan festarit ja cruisingit, niin oli kaupungissa hieman eloa ja katseltavaa.

Yksi kesän suosikeistani oli myös reissu Köpikseen ja Osloon.

Lähdettiin elokuun alussa ensiksi Köpikseen muutamaksi päiväksi ja siitä vielä pariksi päiväksi tutustumaan Osloon. Mukana reissussa oli vielä pienenmiehen kummisetä eli eräs ystävämme. Ihastuin Köpikseen suuresti ja se pääsikin ihan suosikkeihini. Köpiksessä olisi mielellään viihtynyt kauemminkin ja sinne voisin helposti lähteä uudestaakin, kaunis kaupunki. Oslossa viihdyttiin myös mutta kun siellä satoi ja satoi ja onneksi vähän paistoi aurinkokin. Oslossa oloa hieman varjosti (sateen lisäksi) siellä vallinnut suruaika, aikaisemmin tapahtuneen joukkosurman takia. Käytiinkin laskemassa Tuomiokirkon lähelle kukkia sekä käytiin katsomassa niitä pommin aiheuttamia tuhoja. Se oli aivan järkyttävää, pelottavaa.

Syksyn tapahtumista olenkin kertonut blogissani jo aikaisemmin jonkin verran. Syksystä päälimmäisenä jäi mieleeni tietysti se suuri suru ja ikävä, kun ukki nukkui pois ja kun hänet saatettiin viimeiseen lepoon. Mutta jäi syksystä myös iloisempiakin asioita mieleen, yksi niistä oli ehdottomasti tuo kuntoilupyrähdys Nuuksiossa. Se oli aika hurja reissu mutta ainakin näin jälkeenpäin mietittynä aika hauska ja kokemisen arvoinen.

Loppuvuosi menikin joulua ja Lontoon matkaa odotellessa ja valmistellessa. Molemmat myös sujuivat hyvin ja menivät todella nopeasti. Lontooseen pitää ihan ehdottomasti mennä uudestaan, niin paljon jäi näkemättä. Ja ensi jouluahan olen jo alkanut pikku hiljaa suunnittelemaan, hih!  Ihana vuosi päätettiin vielä arvolleen sopivasti (alkoholittomalla mansikka)kuohuvalla ja tähtisadetikuilla hyvässä seurassa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti