perjantai 6. tammikuuta 2012

Mökkeilyä lumen keskellä

Eilen illalla ajeltiin Keski-Suomeen J:n isän mökille viettämään pitkää viikonloppua ja nauttimaan talvesta. Ei ehditty kesällä kertaakaan (?!?) mökille, joten näin tammikuussa on sitten ihan hyvä tulla.
Muistelin itseasiassa tuossa, että ollaan J:n kanssa kerran aikaisemminkin oltu talvella täällä mökillä, vietettiin yksi joulu täällä kahdestaan. Mutta siitä on jo aikaa vaikka kuinka ja paljon, silloin J oli vielä jaloillaan ja käytiin Jyväskylässä laskettelemassakin.



Sukuloinnin (J:n puolelta) lisäksi ja tietysti sen perus mökkeilyn lisäksi, tarkoitus tälle reissulle on päästä nauttimaan lumesta ja paremmasta talvesta kun stadissa on ollut tarjolla. Pienellemiehelle lumi varsinkin on jotain uutta ja ihmeellistä, kun ei viime talvesta kauheasti taida muistaa. Lunta täällä riittääkin ihan kivasti ja tontilla olisi tilaa pyöriä ihan mukavasti, mutta poika vaan ei tunnu kauhean innostuneelta. Äiti tuntuu olevan enemmän innoissaan lumiukkojen ja "lumikakkujen" tekemisestä, kuin poika. Poika tosin mielellään rikkoo niitä heti. Onneksi vielä on pari päivää jäljellä, että jos vaikka ehtisi innostua. Mutta silmä täällä kyllä lepää kun katselee lumista maisemaa, ihanaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti