keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Mökkeilyä lumen keskellä, osa 2

Ajattelin vielä muutamia kuvia lisäillä tuolta viikonlopun mökkireissulta. Oli kyllä tosi ihana käydä pitkästä aikaa mökkeilemässä, vaikkakin aika kiireinen tuntui tuokin viikonloppu olevan. Koko viikonloppuna ei ehditty edes kunnolla saunoa. Olikin puhetta, että mennään uudestaan tässä talvella vielä käymään ja silloin pyhitetään koko viikonloppu rentoutumiselle, ulkona ololle ja sille saunomiselle.
Ja ei, en saanut pientämiestä innostumaan lumesta. Jotenkin poika ei tuntunut yhtään viihtyvän ulkona tuolla mökillä, kova hinku koko ajan vain takaisin sisälle. Enpä sitten viittinyt itsekään siellä lumienkeleitä alkaa tekemään, kun ei ollut toista yhtä innokasta seuralaista. Mutta jos vaikka ensi kerralla? Olisin kovasti myös halunnut päästä järven jäälle kävelemään ja ihastelemaan mutta ei jää näyttänyt kovinkaan paksulta, joten sekin kokemus jäi vielä kokematta, ensi kerralla sekin?


Lintukuvat ovat muuten kaikki J:n ottamia. Mökillä on kiva kuvailla noita lintuja, kun niitä niin paljon siinä käy ruokailemassa.

Loppuun vielä muutama kuva kotimatkalta. Siinä reilun kolmen tunnin ajomatkalla ehti hyvin räpsimään muutamia kuvia kauniista maisemista ja upeasta auringonlaskusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti