maanantai 30. tammikuuta 2012

Reippaillen Jääpuistoon ja uutta teetä

Oon jo pitkään halunnu mennä käymään Rautatieaseman Jääpuistossa, kahvilla. Tänään sitten pojan kanssa reippailtiin keskustaan ja käytiin siinä Jääpuiston Robert´s Coffee:ssa kahvilla. Iltapäivällä kahvilassa ja jäällä oli hiljasta mutta koko ajan luistelemaan tuntui tulevan lisää väkeä. Siinä sisältä lämpimästä seuraillessa alkoi itsenikin tehdä mieli luistelemaan, joten täytyy vissiin puhua joku kavereista ympäri ja lähteä kokeilemaan. En edes muista millon viimeksi olen ollut luistelemassa tai pitänyt luistimia jalassa, joten näky voi olla aika huvittava ja horjuva. Saa nähdä ehdinkö jo tänä talvena kokeilemaan vai mennäänkö sitten ensi vuonna pojan kanssa yhdessä. Vapaaehtoisia? :)


Kahvi ei ollut tuolla mitään kauhean kehuttavaa, mutta kuitenkin ihan juotavaa suodatinkahvia. En olisi muuten ottanut suodatinkahvia mutta ulkona oli iso kyltti missä oli tarjous "Kahvi ja korvapuusti 3€", no kyllä kiitos! Tälläkin kertaa muuten pulla oli hyvää, siitä pisteet. Tosin pulla oli jotenkin niin iso ja täyttävä, että puolikas olisi riittänyt hyvin. Poika auttoikin äitiä pullan kanssa, niin kilttiä.


Tuli kyllä tosi hyvä olo tuosta ulkoilusta, ihanan raikas talvisää. Kaupungista kun lähdettiin kävelemään takaisin kotiin päin niin mittari näytti -7 ja hetken päästä Hakaniemessä oli mittarissa -8. Pysähdyttiin pikaisesti siinä kaupassa ja kun matka jatkui niin mittarissa oli jo -9. Ei kyllä olisi uskonut, ei tuntunut yhtään niin kylmältä. Kävellessä muuten tuli kuuma mutta pipo olis ollu aika pop, onneks sentään oli huppu.


Ruokakaupasta tarttui matkaan pari pakettia teetä, luomuteetä. Olin nähnyt Ruohonjuuren mainoksissa Clipperin Sleep Easy-iltateetä ja saman valmistajan Detox-teetä ja nyt yllätyksekseni löysin nämä molemmat Hakaniemen S-marketista. Heti testiin lähti tuo puhdistava Detox-tee. Tee ei ole pahaa mutta ei siitä taida suosikkianikaan tulla, aika vadelmainen tuoksu ja maku. Ja itseasiassa värikin on aika vadelmainen. Tänä iltana en taida kaivata apua unen saantiin teestä, joten tuon Sleep Easy-teen testaus jää toiseen iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti