torstai 2. helmikuuta 2012

Herkkuja ja uutta teetä

Toissa iltana herkuteltiin J:n kanssa loimulohileivillä ja uudella Sleep Easy-teellä. Mielestäni maku oli teessä hieman appelsiininen ja huomattavasti miedompi kuin puhdistusteessä. Mutta tykkäsin siis teestä ja voisin juoda sitä ihan ilman avun tarvetta unen saantiin.


Eilen anoppi kävi pitkästä aikaa kyläilemässä ja leikkimässä pienen pojanpoikansa kanssa. Poika oli päikkäreillä kun mummo oli tullut kylään, heräilyn ja hetken ujostelun jälkeen mummoa juoksutettiin  jo ympäri kämppää ja kaikki mahdollinen esiteltiin.

Haluttiin tarjota jotain pientä syötävää vieraallemme ja tehtiinkin salaattia ja siihen kaikkia lisukkeita itse lisäiltäväksi. Oli ihanan raikasta herkutella salaatilla minne joukkoon sai vesimeloonia, lämminsavulohta, ananasta, raejuustoa, tonnikalaa ja muitakin herkkuja. Käytiin pöydässä niin nopeasti herkkuihin kiinni, etten tajunnut ottaa kuvaa tarjottavista. Jälkkäriksi syötiin taas itsetehtyjä viinereitä, nam.

Viime päivinä on ehditty myös käymään alennusmyynneissä ja on löydetty kotiin niin koristetyynyjä kuin sitten löysin itselleni hieman vaatteita ja kengät. Kaiken huipuksi vielä postiin on saapunut muutama paketti missä olisi äidille ja pojalle hieman vaatteita ja äidille vielä myös talvitakki sovitukseen. Mutta katsotaan jos palaan näihin uusiin vaatteisiin ja ostoksiin vielä kun olen paketit saanut haettua postista.

Pirteää torstaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Uusi lukia ilmoittautuu :D Muistin vihdoin ja viimein etsiä sun blogin blogilistalta ja lisätä suosikeihin! Terkkuja Leeville <3 P.s. Mäkin yritän jälleen kerran blogata :D

    VastaaPoista
  2. Jeeee, tervetuloa <3 Tuun kurkkii sit sun blogiin kanssa, vastavierailulle :D

    VastaaPoista