sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Fratello Torrefazione

Lauantaina käytiin tutustumassa uuteen kahvilaan kaupungilla. Tällä kertaa mentiin New Kluuvin Fratello Torrefazioneen. Paikka löytyi sinänsä sattumalta, kun viikolla eräänä iltana lueskelin blogeja ja Lintun blogin kautta löysin Alexan blogin ja siellä oli mainittu tästä kahvilasta.Kahvila oli lauantai iltapäivänä melko täynnä, mutta juuri sopivasti siellä oli yksi pöytä vapaana  mihin mahduttiin vaunujen ja pyörätuolin kanssa. Paikka oli oikein viihtyisä ja tarjottavat oli myös maittavia. Jos nyt jostain pitää marista, niin tilaa tietysti saisi olla enemmän, kun kerran paikka vaikutti suositulta, sekä pöydät voisi olla ehkä hieman väljemmin (mahdoton yhtälö?!).

Äidin jäätelöt menossa parempiin suihin
Myös isin sitruunakakku kelpasi

Yksi mukava yksityiskohta, mitä en ole aikaisemmin muissa paikoissa huomannut oli baristoiden essut, jotka olivat nimikoituja.

Tykästyin kovin tuohon valaisimeen, tosi kiva

Ihanat maitokannut, kelpais kotiinkin


Lisää tarjottavista, aukioloajoista ja henkilökunnasta löytyy Fratellon omilta sivuilta. Fratello on siis muutakin kuin  "vain" kahvilla, sillä paikasta saa myös mm. smoothieta, viiniä, lounasta ja tosi hyvää jäätelöä. Kannattaa käydä poikkeamassa jos on lähistöllä etsimässä mukavaa kahvilaa. Niin ja kahvikin oli muuten hyvää! :)

J:n blogista löytyy lisää tekstiä ja kuvia paikasta. Siellä myös kerrottu noista paikan kahveista hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti