sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai

Tänään oli ihana herätä aurinkoiseen aamuun hyvin nukutun yön jälkeen. Aamulla oikein tuntui, että univelat on viime päiviltä nyt nukuttu pois ja aamulla heräsikin ihan itsekseen ilman herätystä tai herättävää poikaa.

Pirteään aamuun tehtiin vielä aamupalaksi ihanan raikkaat smoothiet persikoista ja banaanista, ihan super herkkua ja maistui myös pienelle miehelle.


Aurinkoisesta ilmasta nauttien suunnattiin tänään Pentikin ystävämyyntiin. Muuten ilma oli ihana, mutta tuuli oli aivan jäätävän kylmä. Eikä nuo kadut ihan vielä olleet siinä kunnossa, että siellä vaunujen kanssa olisi nautinnollista kulkea. Mutta saatiinpa pienen miehen kanssa hieman raitista ilmaa ja äiti hieman liikuntaa. Ja mikä siisteintä sai laittaa aurinkolasit päähän. Oli kiva saada käyttöön ne laivalta ostetut lasit.


Pentikillä oli tuttuun tapaan paljon kaikkea kivaa mutta silti tänään matkaan tarttui vain pari valokuvakehystä ja pojalle koristetyyny. Tosin, suunnittelin loppu viikolle uutta pistäytymistä Pentikillä, autolla, jottei tarvitse kantaa kaikkea, hih. Tarkoitus olisi alkaa muokkaamaan tuosta meidän vaipanvaihto-romuhuoneesta pojalle kunnon omaa huonetta, missä saisi rauhassa leikkiä ja sinne nyt siis hankkia vähän jotain pientä kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti