perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosi vaihtui rennosti

Vuoden vaihde otettiin miellä vastaan hyvin rennosti ja rauhallisesti. Pojalla oli aamupäivällä tanssitunti ihan normaalisti, vaikkakin osallistujia olikin vain kaksi. Lapset nautti kun saivat opettajan täyden huomion ja saivat nyt toden teolla tanssia ja juosta sen koko ajan. Ja äiti ehti vähän käydä pyörähtämässä aleissa sillä välin.


Iltapäivälle meillä oli sovittuna treffit leffaan, meidän perhe ja pojan kummisetä poikansa kanssa. Käytiin katsomassa Madagaskarin pingviinit, mikä oli tosi hauska. Eka kerta kun poika oli kaverin kanssa leffassa ja hienosti meni, pojat malttoi olla hissukseen ja paikoillaan koko leffan, vaikka aina välillä vähän jännitti.


Illalla tossa meidän lähellä oli Veikkauksen järjestämä ilotulitus puol kaheksalta, mitä käytiin katsomassa. Kiitos Veikkaus ja tämän ilotulituksen voittaneelle, kenen ansiosta päästiin nauttimaan tästä upeasta ilotulituksesta, oli nimittäin todella hieno!


Loppuilta meni rennosti kotona perheen kesken syöden hyvää ruokaa ja vain nauttien. Innostuin edellisenä iltana leipomaan vähän jälkkäreitä uudeksivuodeksi ja niinpä meillä oli tarjolla appelsiini(tuorejuusto)kääretorttua, tiikerikuivakakkua ja suklaajuustokakkua, ehkä ihan riittävästi siis kolmelle. Ruoan jälkeen oli ihana pestä meikit pois, heittää hiukset kiinni ja vaihtaa yökkärit päälle ja odotella ilotulituksia. Poika jaksoi ja halusi valvoa ilotulituksiin asti ja niitä ihasteltiin siis rennosti yökkärit päällä ikkunoista. Sisältä sammutettiin kaikki valot, kynttilöiden loisteessa ihasteltiin ilotulituksia ikkunoista, mistä vedettiin sälekaihtimet ylös. Ihanan rento tapa päättä vanha vuosi ja aloittaa uusi vuosi, tykkäsin!


 Onnea, rakkautta ja paljon kaikkea iloa vuoteen 2015! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti