torstai 1. tammikuuta 2015

Meidän joulukuusi

Tänä jouluna oli jo sen aika, että poika sai koristella kuusen. Vähän se riipaisi mutta kestin sen kuitenkin. Kuusen koristelu jäi meillä ihan viime tippaan, jouluaaton aamuun ja pojalla olikin siinä vähän haastetta kun piti samaan aikaan keskittyä kuusen koristeluun ja telkkarista tuli Joulupukin kuumalinja.


Nyt viimeiset pari vuotta oon kovasti suunnitelut aidon joulukuusen hankintaa meille ja aina uhonut, että ensi vuonna sitten. No vieläkään ei ollut sen aika. Ja välttämättä sen aika ei meille tule jatkossakaan, sillä J oli aivan tukossa ja silmät punaisina jo kun pidettiin sisällä maljakossa vähän aikaa kuusen oksia, joten ehkäpä tämä muovikuusi on meille se paras vaihtoehto. Mutta ehkä ensi vuonna voisi jo vähän isomman tekokuusen hankkia, sillä tämä metrinen alkaa tuntumaan jo aika reppanalta. Poika voisi saada tämän pienen omaan huoneeseen omakseen ja voisin hankkia isomman kuusen tänne yhteiseksi. Ja taas saisi luvalla hankkia lisää koristeita.


Tänä vuonna kuusesta löytyi taas vanhoja koristeita, matkamuistoja ja (tietysti) taas hieman uusia ihanuuksia myös. Hieman tuo pojan asettelu sai omat sormet syyhyämään, mutta olen malttanut mieleni ja jättänyt kaiken juuri niinkuin poika ne halusi laittaa. Sehän on kuitenkin aivan täydellinen juuri tuollaisenaan! <3


 Ps. Hyvää alkanutta vuotta kaikille näistä jouluisista kuvista huolimatta! <3
Alkuvuodelle riittää vielä lisää näitä jouluisia postauksia, kuten joulumarkkinoita Prahasta eli täällä ei luovuta joulusta vielä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti