lauantai 31. tammikuuta 2015

Ei ne parhaat päivät

Viimeset kolme päivää on ollu jotenkin sellasia et olis voinu hypätä suoraan vaan yli tai vaikka hyötykäyttää nää päivät nukkumalla kokonaan ohi. Torstai vielä alko ihan hyvillä fiiliksillä ja suunnitelmissa oli ihan kiva päivä mut jotenkin siinä päivän mittaan muuttu fiilikset ja suunnitelmat.


Torstaina ajateltiin iltapäivällä et mennään vähän helpomman kautta ja suunnattiin Ikeaan syömään ja poika pääsi samalla tunniksi leikkimään sinne leikkipaikalle. Ei meillä oikein sieltä Ikeasta mitään ihmeellistä ollut suunnitteilla mutta ei sieltä silti tyhjin käsin ulos tultu. Yksi juliste siellä osui silmiin mutta ei siihen kuitenkaan sen enempää huomiota käytetty, ennen kun kotona se sitten tosiaan alkoi vaivaamaan mieltä. Perjantaina tehtiin kovalla kiireellä Ikeaan uusi reissu tuo juliste mielessä, mutta tietenkin Vantaan Ikeasta ne oli loppu, joten huomenna olisi kenties suuntana sitten Espoon Ikea, koska sieltä niitä kuulemma pitäisi löytyä reilusti.


Torstai huipentui vielä illalla just ennen nukkumaan menoa, kun poika juoksi sängystä vessaan oksentamaan. Siinä sitten puol yötä siivottiin niitä oksennuksia siitä matkalta ja jännitettiin että tuleeko vielä uudestaan. Ei oikein tietoa, että mikä tuon aiheutti, toista kertaa ei oksennusta tullut ja poika nukkui loppuyön rauhassa. Pojalla on kovaa yskää ollut jo reilun viikon ja pientä räkäisyyttä, että onko se kova yskiminen ja limaisuus ärsyttänyt vatsaa vai oliko sitten Ikean eväissä tai leikkipaikalla jotain mikä ärsytti mutta se kuitenkin oli siitä kerrasta ohi, eikä me J:n kanssa olla saatu mitään vatsaoireita (ainakaan vielä!!).


Viikolla löysin Sokoksen alesta uuden takin, Desigualin ihanan pirtsakka kevyttoppis. Nyt tosin parin päivän käytön jälkeen jo kaksi napinläpi kohtaa on mennyt rikki, joten täytyy käydä Sokoksella uudestaan tuon takin kanssa. Jotenkin sopii niin täydellisesti näiden viime päivien fiilikseen. Pientä mutta kuitenkin ärsyttää ihan suunnattomasti.


Minäpä korkkaan nyt yhden kylmän Cokiksen ja nautin sohvannurkastani. 
Ihanaa lauantai-iltaa <3
Ja vielä ihanampaa alkavaa helmikuuta kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti