keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vielä yksi

...valkoinen neulemekko.

Reilun parin viikon odottelun jälkeen eilen vihdoin tuli ilmoitus, että H&M:n paketti on noudettavissa. Tilasin kotiin vähän uusia koristetyynynpäällisiä piristämään, pojalle alesta kevättä ajatellen oranssit farkut ja raikkaan vihreän toppaliivin, sekä sen valkoisen neulemekon itselleni ja vieläpä alesta. Ah. Noi tarjoukset, että ilman toimituskuluja saa tilata ni on aika petollisia, varsinkin kun sieltä löytyi niin paljon kivoja juttuja tarjoushintaan.


Uudet tyynynpäälliset tuo kivasti kotiin pientä keväistä fiilistä. Vähän jotain uutta piristystä joulun jälkeen. Samalla kun vaihdoin olkkariin nämä uudet tyynynpäälliset, niin keräsin ikkunoista tähtivalot nyt pois, samoin valo-oksat pois maljakoista. Kuitenkin pallovalot jäi vielä ja makkariin viritin vielä yhdet uudet pallovalot. Näitä valoja himoitsin jo syksyllä mutta vasta joulun jälkeen sain ne hankittua, kun löysin Citymarketista -70%, sitten ei enää voinut vastustaa.


Muutenkin pientä valmistautumista kevään mahdolliseen saapumiseen (jossain vaiheessa) on ollut havaittavissa, kun vihdoin ja viimein sain istutettua kukkasipulit. Ne ehkä olisi oikeaoppisesti pitänyt istusttaa jo loppuvuodesta mutta...no, toivottaan, että edes jostain jotain tulisi. Ne vaan ihan täysin unohtui. Harmi. Nyt siis todella saa jännittää tuleeko niistä mitään.


Voiko muuten tuosta uudesta keittiöliinasta ja yhdestä tyynynpäällisestä yhtään aistia, että ehkä pientä matkakuumetta saattaisi olla ilmassa ja mieli saattaisi kaivata taas takaisin Pariisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti