torstai 8. tammikuuta 2015

Vanhempien vapaapäivä

Kysyttiin pojalle hoitopaikkaa tälle päivälle pariksi tunniksi kun J:llä oli aika sairaalaan, mutta mummi tarjoutuikin ottamaan pojan yökylään. Aamulla siis poika lelukassin kanssa mummilaan, pikainen visiitti sairaalassa ja vanhempien arkivapaa voi alkaa. Leffaa, ruokaa ja vähän shoppailua, kiireetön rento iltapäivä ilman kiukkua, uhmaa, kitinää, huutamista tai leikkipaikkoja.

Huiveja ja villapaitoja/neulemekkoja ei vaan voi olla liikaa

Viime aikoina jos aleissa on pyörähdetty, niin naistenosasto on ohitettu melko nopeasti ja suunta ollut lähinnä lastenosastolla, tänään sain ihan rauhassa kierrellä aleissa ihan itselleni ja vähän jotain myös löytyi. Hyvä olo myös tuli kun vihdoin sain käytyä kampaajalla siistimässä latvat kuntoon. Viime kerrasta on ehtinyt vierähtämää jo puoli vuotta joten ehkä oli jo korkea aika käydä leikkaamassa kuivat latvat pois. Nyt ei enää mene hiukset takkuun kun kuivat kaksihaaraiset latvat on poissa. Ihanaa.


Ennen leffaa käytiin syömässä ihanassa italialaisessa Il Sicilianossa. Samaisessa paikassa on käyty ennenkin ja aikaisemminkin oon tuon samaisen margherita-pizzan syönyt ja se oli niin taivaallisen hyvää tälläkin kertaa. Hyvää pizzaa, kaunis ravintola, italiaa puhuva henkilökunta ja kahdestaan, ihan parasta. Vaikka vatsa oli täynnä jo ruoasta, niin silti vielä pieni pussillinen irtareita leffaan mukaan. Käytiin kattomassa uusin Vares. Leffa oli hyvä, ihan niinkuin osattiin odottaakin, eihän Vares voi olla huono. Ja ihana Antti Reini, niin loistava Vares ja muutenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti