torstai 22. tammikuuta 2015

Long time no see

Nimittäin kuntosalin kanssa. Tiistaina käytiin salilla pitkästä aikaa ja ai että miten se tuntui taas hyvälle. Voisi kai sanoa, että joulutauko hieman venähti, nimittäin 6 viikkoa ehti väliä olla edelliseen käyntiin, ehkä hieman liian pitkä tauko. Treeni lähti kuitenkin kulkemaan hyvin ja tuntui hyvälle, salilla sitä vasta kunnolla tajusikin miten sinne oli ollut ikävä.

Keskiviikkona jo sattui joka paikkaan, ei pienintäkään epäilystä, että edellisenä päivänä oli salilla käyty. Keskiviikkona siis heti uudestaan. Meno oli vähän tahmeampaa mutta kun lihakset lämpeni kunnolla niin tuntui taas tosi hyvälle. Vaikka takana on se kuuden viikon joulutauko, niin yllättävän hyvin jaksoi sarjoja tehdä ja painoja sai aika pian lähteä nostamaan takaisin samoihin mitä ennen joulua oli.


Meillä on salille kaksi treenipulloa, toisessa on nopeavaikutteista kreatiinia (creatinen pyruvate) ja toisessa on ollut BCAA formulaa. Maksimivoimaa, tehostusta lihasmassan kasvuun, sarjakestävyyttä ja erityisesti palautumista. Nyt tosin on tuo BCAA formula loppu ja jotain palautuksen tehostamista olisi tarkoitus hankkia tilalle (jos ei tuota samaista BCAA formulaa satu löytymään). Kellään suosituksia palautusjuomista? Ite en halua mitään pirtelöitä tai valmiita smootheja, koska ne ei yksinkertaisesti vaan mene kurkusta alas, aika kuvottavia, noi mehuun sekoitettavat jauheet on ollut oikein toimivia, tarpeeksi vahvaa mehua, ettei jauheet maistu läpi. Eikä siis mitään mitä tarvitsee tankata, siihen en halua lähteä ollenkaan.


Nopeavaikutteinen kreatiini ei kerää nestettä samalla tavalla kun kreatiinimonohydraatti ja sillä saakin aineenvaihduntaa vauhtia. Eikä siitä ole ollut viime päivinä epäilystäkään, hyvin on nesteet lähtenyt poistumaan, ehkä vähän turhankin hyvin, kun välillä tuntuu ettei sitä ehdi edes juoda siihen tahtiin kun sitä tulee ulos. Vaikka ilman muuta ihan mahtava saada aineenvaihduntaan vauhtia ja nesteet kiertämään. Lievästä turvotuksesta joulutauon jäljiltä ehkä kertoo sekin, kun tiistain ja keskiviikon välillä oli painosta pudonnut jo reilu kilo ja ihan täysin nesteinä.

Joka paikkaan sattuu vieläkin, sukkien pukeminen on ihan tuskaista, samoin kun paidan pukeminen ja riisuminen, eikä nauraakaan kauheasti voi kun sattuu. Silti niin hyvä olo, toivottavasti tästä nyt lähtee hyvä treenikevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti