sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Uudet lempparit

Jo jonkun aikaa on ollut se oikeanlainen kahvikuppi etsinnässä ja nyt mahdollisesti se on löytynyt. Instagramin ja Facebookin puolella hehkutin asiaa jo viikko sitten kun kupit löysin ja sen verran suuresta ihastuksesta on nyt kyse, että tänään kävin vielä yhden hakemassa lisää. Olisin toki ottanut enemmänkin, mutta Jumbon Stockalta ei noita kuppeja enempää löytynyt. Kupit oli maaliskuun ajan -20% kantisalessa ja siitähän se ajatus sillon lähtikin.


Pentikin Saaga-muki miellyttää niin koon, värin ja mallinsa puolesta sen verran, etten millään sitä malttaisi laittaa aina välillä pesuun. Ja voi kyllä, se aamukahvi maistuu entistäkin paremmalle näistä mukeista. Ja koska tämä ihastus tuntuu sen verran voimakkaalle, niin joudun varmaan hankkimaan näitä sen verran enemmän, että joskus voi vieraillekin tarjoilla näistä kahvia. Jos en siis omi kaikkia täysin itselleni.


Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

2 kommenttia:

 1. Onpas kivat kupit. Pentikin design on aina niin ajatonta ja klassisen kaunista.
  Omat Taika-mukit tuntuu kovin räikeiltä näiden rinnalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pentikillä on ihan liikaakin ihania juttuja!! :) Mulla tosin kesti aika kauan oppia tykkäämään tästä Saagasta mut nyt se taas iskee sitten ihan täysillä. Näissä mukeissa ihastuttaa niiden rauhallisuus ja seesteisyys. Just oikeanlaiset rauhallisiin kahvihetkiin.
   Taika-mukeja monesti ihastelen kaupoilla ja muilla mutta jotenkin en sitä kotiin osaa valita :)

   Poista