torstai 6. maaliskuuta 2014

Paperipussi-maljakko kertaa kaks

Tänään vihdoin tuli Postin ilmoitus, että paketti odottaa noutamista. Malttamattomana olen jo jonkusen hetken odottanut Designmuseolta tilattua Rosenthalin Paperipussi-minimaljakkoa. Eksyin tuonne sivuille jokunen aika sitten ja tuo maljakko jäi mieleen, ja niinhän siinä lopulta kävi, se oli tilattava kotiin.

Vähän aikaisemmin tilasin jo Stockalta samaisen maljakon hieman isommassa koossa, kun alennuskoodilla sen sai tilattua. Paperipussi-maljakko on jo pitkään ollut haaveissa mutta jostain syystä se ei kuitenkaan aikaisemmin ole päässyt hankintalistalle. Siis ennen kuin nyt ja samantien niitä tulikin hankittua heti tuplaten. Hullua.


Näidenkin kanssa, kuten niiden uusien valaisimien kanssa pitää vielä malttaa hetki, että ne saadaan laitettua omille paikoilleen. Viime aikoina on muutenkin hankittu uusia sisustusjuttuja ja on aivan ihana malttamattomana odottaa, että uudet jutut saadaan käyttöön ja omille paikoilleen. Olo on vähän kuin jouluna, innoissaan ja odottava, ihan parasta.


Ja koska uusia juttuja on hankittu, niin tietysti vanhoista on sitten hankkiuduttu eroon. Pari viikkoa meillä on ollut nyt pöytä itsepalvelukirppiksellä ja siitä tulee ihan mielettömän hyvä fiilis, kun näkee miten itselle ylimääräinen tavara menee kaupaksi. Mitään megamyyntiä siellä ei olla tehty, mutta kaappeihin on saatu kivasti väljyyttä ja varastoon tilaa jo näillä myynneillä. Sen lisäksi Tori.fi:ssä on saatu myytyä muutamia juttuja ja paras oli ehdottomasti tänään, kun laitettiin Ikeasta ostettu Billy-hylly myyntiin ja vartin päästä tuli jo ostoilmoitus ja huomenna pitäis ostajan tulla tekemään kaupat. Ihana parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti