tiistai 11. maaliskuuta 2014

Asukuvia Tukholman reissulta

Viime viikon Tukholman reissulta olisi alkuun asukuvia. 


Laivalla molempina iltoina valinta oli neulemekko ja Converset. En itseasiassa ottanut koko reissulle kun nuo yhdet kengät mitkä saivat kelvata joka tilanteeseen. Laivalle kun ei halua kantaa mukana paljoa tavaraa ja yksillä kengillä pärjäsi hyvin. Samoin myös huivin kanssa, yhdellä huivilla mentiin koko reissu. Laukuksi laivalla valikoitui vanha Espritin keinonahkalaukku, mitä voi näppärästi kantaa niin käsissä kuin laittaa myös olan yli saaden kädet vapaaksi, mikä on lapsen kanssa oikein toimiva vaihtoehto.


Tähän kaupungilla olleeseen asuun tykästyin itseasiassa päivän aikana koko ajan vain lisää. Ruutupaita ja tuo huivi olivat oikein toimiva yhdistelmä omaan makuuni ja värit toimi myös loistavasti yhteen. Vaaleista farkuista tykkään paljon, mutta lapsen kanssa ne ei tosiaan olleet se paras ratkaisu. Ennen kuin ehdittiin laivasta lähteä edes maihin, olin ehtinyt farkkuja pestä jo muutamasta kohdasta, kuten esim. reidestä kasvomaalauksen kuvan jne.

Mutta tällaisissa mentiin tällä kertaa Tukholman risteily. Vaalea raidallinen neulemekko H&M ja sininen neulemekko Esprit. Huivi Esprit. Ruutupaita Only, farkut Zara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti