lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lapsellinen lauantai

Tähän lauantaihin on onnistuttu kivasti saamaan kaikille perheenjäsenille mieluisia juttuja. Ensin omasta käskystä toiveestani käytiin aamupäivällä ajelemassa hieman Stadin ulkopuolella ja voin kertoa, että oli oikein onnistunut reissu. Teen tuosta reissusta ja varsinkin sen antimista oman postauksensa. Iltapäiväksi mentiin pojan kanssa viettämään aikaa kauppakeskus Kaareen, kun J meni omille asioilleen. Enpä muistanut, että siellä oli tänään järjestettynä tapahtumaa lapsille ja näin ollen melko paljon väkeä liikkeellä mutta eipä tuo haitannut.


Taikurin esitystä, kasvomaalausta, ilmapalloja, klovni, jonottamista, maskotteja ja herkullinen kahvitauko. Kolmisen tuntia oltiin Kaaressa, eikä oikeastaan missään liikkeissä kunnolla käyty. Voin kertoa, se on yllättävän raskasta vaeltaa siellä käytävillä, jonottaa ja seistä tungoksessa pienen lapsen kanssa. Kasvomaalaukseen jonotettiin jopa reilu 40min mutta selvittiin jonottamisesta kunnialla, eikä mitään kohtauksia tullut. Ja kyllähän se kannatti, pieni on ollut melko ylpeä poskessa komeilevasta sinisestä käärmeestään.


Päivän vaatetuksesta sen verran, että oon niin pettynyt näihin melko uusiin Piecestä ostettuihin farkkuihin. Ensinnäkään en sitten millään totu ja tykkää niiden korkeasta vyötäröstä ja toisekseen housut ovat venähtäneet käytössä tosi reippaasti. Ostaessa kysyin myyjältä asiasta ja hän vakuutteli, etteivät nämä venähtäisi samalla tavalla kuten farkut nykyään tuntuvat venähtävän. No, nämäpä ovat venähtäneet ja näyttävät mielestäni melko kauhealta jalassa. Harmittaa aika paljon.


Mutta kuten omasta ja pojan vaatetuksesta huomaa, niin nyt on mieleen tuo mustan ja oranssin käyttäminen. Ihanaa kevät tulee ja tuo taas lisää värejä pukeutumiseen.


Kivaa illan jatkoa ja mukavaa laskiaissunnuntaita huomiselle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti