sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Uutta valoa elämään

Lauantaina tosiaan ajeltiin aamupäivästä käymään Keravalla, kun sellaisen päähänpiston sain pari päivää aikaisemmin. Loppuviikosta silmiin osui facebookissa Studio Eero Aarnion julkaisu outlet-myymälän erikoistarjouksista ja sinnehän oli päästävä. Alustavasti tarkoitus oli mennä heti perjantaina mutta ei ehditty, kun päivä oli muutenkin jo kiireinen, niin sitten mentiin lauantaina. Tosin aamulla vielä soitettiin ensin, ettei ihan hukkareissua tulisi. Ajomatkalla poika ihmetteli kovasti ikkunoista näkyvää peltomaisemaa, "ollaanko me maalla, kun täällä on vaan peltoa ja metsää?"

Aikaisemminhan tein postauksen haaveissa olleesta Bottle of light-valaisimesta ja nythän sen olisin tuolta voinut saada edullisemmin, mutta kotiin haettiin kuitenkin jotain ihan muuta. Oon J:lle tässä viime viikkoina kovasti jankuttanut Swan-valaisimesta ja kyttäillyt tarjouksia siitä. Askossahan tuo Swan oli juuri ihan hyvässä alessa mutta en sitä sieltä koskaan kotiin ehtinyt hakea. Nyt Swan haettiin meille kotiin Keravalta ja vielä paremmasta alesta. Tosin tuollahan nuo myynnissä olleet tuotteet oli joko kakkoslaatua tai näytteilläolleita mutta se ei haitannut.


Swanin lisäksi kotiin tuli myös valkoinen Nukkumatti, mitä hieman suunnittelin pojan huoneeseen. Tosin poika jo ehti ilmoittaa, että hän ottaisi mieluimmin tuon valkoisen Swanin itselleen.

Näiden lisäksi vielä myymälässä ihastuin täysin valkoiseen Ring-valaisimeen ja tämä lähti tilaukseen. Valaisinta ei ollut valkoisena heti hyllyssä saatavana mutta lupailivat sitä ensi viikon lopulle. Tästä ajattelin pojan huoneeseen uutta kattovalaisinta, hieman kevyempi kuin siellä tällä hetkellä liihoitteleva Lokki.


Oon niin innoissani näistä uusista valaisimista, nyt kun vielä malttaisi muutaman viikon, että ne saadaan laitettua paikoilleen ja näin otettua käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti