maanantai 19. tammikuuta 2015

Time to practice happiness

Ensimmäistä kertaa tuli tänään käytyä Nougatin ihastuttavassa liikkeessä Bulevardilla. On jo vaikka kuinka kauan ollut puhetta, että pitäisi mennä käymään mutta aina se on vaan jäänyt, Bulevardilla tulee sen verran harvoin liikuttua. Muutaman kerran kuitenkin on tullut käytyä tuolla liikkeen nettisivuilla ihastelemassa ja Instagramissa, niinkuin muutamissa muissa blogeissa on nähnyt paljon ihanuuksia tuolta kyseisestä liikkeestä.


Itselle tuolta mukaan tarttui kaksi Hobstar-lasia. Ennestään meillä noita jo kaksi löytyi ja nyt siis kaksi lisää. Aivan ihania laseja ja sopii niin kylmille kuin lämpimille juomille, ja meillä onkin käytetty kahvilaseina. Meidän lasit on noita 10cm korkeita ja tuolla liikkeessä näin samoja laseja korkeimpina (16cm) ja ne jäi kyllä vähän houkuttamaan. Harmi kun nyt on vähän myöhäistä kirjoittaa joulupukille. Samoin olis kiva löytää noille laseille sopivat leipälautaset.


Maanantaille sopi hyvin uusi Espritin alesta löytynyt hauska t-paita. Siinä sanomassa voisi olla vaikka teema tälle talvelle ja keväälle, eikös?


Time to practice happiness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti