torstai 16. helmikuuta 2012

Muisto ystävänpäivästä

Voi ei, flunssa meinaa iskeä. Eilen alkoi nokka vuotamaan ja pärskityttämään, olo on kun kävisi puolillatehoilla. Nyt olisi fiksua vaan levätä mutta toisaalta on sellainen olo, että jos nyt jään lepäämään ja sairastamaan niin sairastun sitten ihan kunnolla, ei siis hyvä. Tänään jos selviäisi vielä uinnista pienen miehen kanssa niin sitten voisi loppuviikon levätä rauhassa.

Ystävänpäivästä jäi hieman mieltä synkentävä muisto, vaikka itse päivässä ei ollutkaan suoranaisesti mitään vikaa. Itse tykkään ystävänpäivästä, on ihana muistuttaa ystäviä siitä kuinka tärkeitä he ovat ja piristää heidän mieltään pienillä suloisilla herkuilla ja lahjoilla. Joo, kyllä ystävänpäivästä on tullut kaupallinen, samoin kuin monista muista vastaavista päivistä, mutta eihän se ole oleellisinta päivässä. Ja kyllä, ystävät ovat ihan yhtä tärkeitä vuoden jokaisena päivänä, pitääkö sitä sitten yhtenä päivänä jotenkin korostaa? No miksi ei? Vaikka jokaisena päivänä vuodessa pidät ystävistäsi yhtä paljon ja he ovat yhtä tärkeitä sinulla, niin eikö silti ystävänpäivänä ole kiva muistuttaa heitä tästä? Itse ainakin tykkään tästä, on piristävää kertoa ystäville pitäväni heistä ja, että he ovat tärkeitä minulle. Tuleeko ystäville muuten tätä asiaa turhankaan usein kerrottua? Itselläni se ainakin jää vähän vähemmälle, joten ystävänpäivänä on hyvä korjata tilanne.

http://weheartit.com/
http://weheartit.com/

Vaikka ystävänpäiväntoivotukset eivät ole se ystävyydenmittari, eikä varsinkaan fb:ssä, niin silti hieman mieltä jäi vaivaamaan se, kun muiden toivotuksiin vastattiin ja reagoitiin mutta omat toivotukset jäivät vaille huomiota. Hukuinko massaan ja olenko väliinputoaja vai eikö minun toivotuksiin vain tarvitse vastata? Ja vielä kerran, kyllä tiedän, että "like:t" fb:ssä eivät ole se todellinen ystävyydenmittareita. Vaikka kaipa nekin nyt jotain kertovat, miksipä muuten kukaan painaisi sitä "like" kohtaa.

http://weheartit.com/
http://weheartit.com/
http://weheartit.com/
Vähän sekavasti tuli nyt ajatuksia tuohon, tai pieni pintaraapaisu niistä mutta eiköhän tuosta se oleellinen kuitenkin tule esille, toivottavasti. Muistoni tästä ystävänpäivästä on siis yksinäisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti