lauantai 4. helmikuuta 2012

Järkyttävä ajokeli ja ruuhka


Aamulla oli aikamoinen yllätys kun katsoi ikkunasta ulos ja näki sen lumen määrän mitä oli satanut ja koko ajan satoi lisää. Toisaalta näky oli myös aika kaunis, kun ympärillä oli paksu valkoinen lumikerros niin pehmoisen näköistä pakkaslunta.


Kerrankin oltiin lähdössä hyvissä ajoin liikkelle ja omasta mielestämme varauduttu keliin hyvin, oli nimittäin varoituksia ruuhkasta ja heikentyneestä ajokelistä. Mutta se todellisuus tien päällä oli jotain niin paljon hurjempaa kun oltiin osattu kuvitella, ruuhkat oli ihan järkyttäviä. Ensin soitin matkalta hierojalle, että ollaan nyt tultu yhtä kilometriä puolituntia, joten myöhästyn hieman mutta olen tulossa. Siinä vaiheessa kun oltiin edetty alle kolme kilsaa ja aikaa oli mennyt jo tunti, niin soitin, etten taida ehtiä ollenkaan. Koska liikkelle oli lähdetty niin mentiin sitten vaan vanhempieni luokse käymään, sinne poikien piti alunperin mennä siksi aikaa kun minulla olisi ollut hieronta. Tehtiin kaksi tuntia matkaa, kun normaalisti matka taittuu reilussa vartissa. Mutta pääasia kuitenkin, että päästiin ehjänä perille, eikä jouduttu niihin järkyttäviin kolarisumiin mitä siinä matkan varrella oli ja mitä jouduttiin kiertelemään.


Ihana äiti oli tehnyt meitä varten pannaria, joten siinä sitten vähän herkuteltiin kahvin kanssa. Päästiin myös ulos leikkimään lumella ja pienimies pääsi vähän pulkkailemaankin. Oli ihanan raikas ilma olla ulkona, eikä kylmyys tuntunut yhtään.


Saa nähdä miten huomenna aamulla pääsee aamulla liikkelle, kun lumen tulo vaan jatkuu ja jatkuu. Huomenna olisi nimittäin tarkoitus viedä pienimies aamupäivällä J:n tädille hoitoon ja meidän olisi tarkoitus mennä seurailemaan Vuoden Barista 2012 -skaboja stadiin Kluuviin. Kuten ehkä arvata saattaa, tämä idea ei ole minulta lähtöisin mutta uskon, että päivästä voi tulla ihan hauska. Alkuillasta olisi vielä tarkoitus käydä Senaatintorilla vilkaisemassa sytytettyjä jäälyhtyjä, kun siellä on Designpääkaupunkiviikonlopun tapahtumana Wonderwater Frozen Lights - Jäälyhdyt syttyvät -tapahtuma.

2 kommenttia:

  1. Kiva toi pikku jätkän pinsettiote pannaria syödessä :D Ja ihana hauveli <3

    VastaaPoista
  2. :D pienimies jätti sit pannarit syömättä kun sai maistaa kermavaahtoa, lipoi aina vaan ne kermat siitä pannarin päältä pois :D Oona kiittää ja tietää olevansa ihana <3

    VastaaPoista