sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Uutta tilausta

Petollista kun vaatteita voi tilata väsyneenä kotisohvalta. Tänään oli tarkoitus tilata vain muutama mekko kesälle mutta kuinkas kävikään, ostoskoriin eksyi paljon muutakin. Muutaman mekon lisäksi matkaan lähti muutamia neuleita itselleni ja vieläpä muuta J:lle.

Nelly.com:sta tilaukseen lähti tällaisia


Ellokselta tuli tilattua pitkästä aikaa tällaisia.


Sitten oma heikkouteni eli Esprit. Sinne ei ollut tarkoitus kurkkia ollenkaan mutta eksyin sinne kuitenkin ja jostain kumman syystä sieltä lähti se suurin tilaus. Saa nyt nähdä mitä näistä pidetään ja mitkä lähtevät paluupostilla takaisin, mutta onpa nyt ainakin paketteja mitä odotella. Tässä vielä kuvia Espritiltä tilaamistani neuleista.


J:lle lähti vielä tällaiset neuleet


Ja kyllä, kuten päätellä saattaa niin tykkään neuleista ihan tosi kovasti. Yritän myös J:tä saada innostumaan neuleiden käytöstä ja nyt on jo pientä innostusta huomattu, jeih!

4 kommenttia:

 1. Minä ostin juuri tuon Vilan vaalean neuleen ja täytyy kyllä sanoa että pidän siitä todella paljon, mukavan rento ja sellainen löysä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla :) Nyt en tosiaankaan malta odottaa neuleen saapumista, onneksi Nelly lähettää aika nopeasti paketit! :)

  VastaaPoista
 3. Toi espirit on todellakin sun heikkous :D Ei siellä ois sattunut näkymään sitä laukkua mitä kattelin? :)

  VastaaPoista
 4. Vois kuvitella et neuleet + Esprit olis vähän heikkokohta mulle, siis jos ei paremmin tietäis :D En ees uskaltanu kattoo laukkuja tuolta, mut voin kyl lähteä sun henkiseks tueks jos haluat mennä kattoo sitä laukkua viel uudestaan? :D

  VastaaPoista